2777
2789
عنوان

غذا با چرخ کرده

203 بازدید | 28 پست

غذا بگین بشه با برنج خورد توش چرخ کرده باشه کتلت نباشه 

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یبار یکی خورشت گوشت چرخ کرده بهم یاد داد یادم رفته😐 اگه کفتن تگم کن

میدونین دعای نی نی سایتی ها خیلی معجزه میکنه؟میشه دعا کنین معجزه زندگی منم اتفاق بیوفته؟من میدونم با دعای شما لطف خدا شامل حالم میشه و امضامو تغییر میدم که به خواستم رسیدم بعد از اینهمه سختی...، دوستتون دارم 🙆‍♀️اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

سیب زمینی نگینی و فلفل دلمه ریز و پیاز ریز و رب تو روغن تفت بده یه لیوان اب بریز تا بپزه و ابش کم بشه اخرشم گوجه خرد کن

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستی؟🥹💜مادر شدن یعنی: دوتا قلب تو بدنت بتپه 😍 خدایا میشه به همین زودیا دوتا قلب تو بدنم بتپه💞

قیمه با گوشت چرخکرده😁😁😃

عدس پلو

ماش پلو

استانبولی‌

لوبیا پلو ...

گوشت چرخ کرده رو سرخ کن بهش پیاز اضافه کن و کمی زردچوبه و فلفل اگه دوست داشتید بعد بهش گوجه های خورد شده و پوست گرفته شده اضافه کن زیرشو‌ کم کن درشو‌ بزار و بزار برا خودش آروم پز شه بعد با برنج بخور 

ولی دلم خواست چقد

استانبولی...کتاب تابه ای

نه گوشتش زیاد نباشه ی بسته کوچیکه 

استامبولی هم تازه خوردیم

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.
واویشگا😁غذای گیلانی با گوشت چرخ کرده و رب درست میشه میریزن رو برنج میخورن

چجوریه