2821
2789
عنوان

کرونا دارم😭😭😭😭😭😭😭😭😭

681 بازدید | 56 پست

آبجی ها حالم خوب نیست لطفا یک صلوات برام بفرستید منم براتون میفرستم❤بلا و مریضی از همتون به دور باشه❤

الان دارم از سردرد و بدن درد شدیدمیمیرم لباسم خیس خیسه از بس تعرق زیاد دارم😞 هر روز همینطورم😞

هر روز تا دم مرگ میرم بر میگردم😢

سرفه های شدید طاقتم رو کم کرده😢😢😢😢😢

خدایا شکرت🤲😭😭😭😭😭😭   

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍

انشاالله دوره اش رو میگذرونی و خوب میشی

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

انشاالله دوره اش رو میگذرونی و خوب میشی

ممنونم گلم🌹

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
آب هویج خیلی بخور خوبه برات

آره هر روز میخورم

ازکی گرفتی چجوری؟؟؟؟شفا

الان نزدیک دو هفته میشه مرگ رو به چشمام دیدم😞

ان شاالله زود خوب بشید،ببخشید اولین علائمتون چی بود؟

گر گرفتگی بدن گلو درد گرفتگی بینی بی حالی بدن درد

حتما برو وکتر ببین ریه چند درصد درگیره. دیر نری مثل انصاریان و میناوند خدای نکرده. خدا شفا بده

یک هفته پیش رفتم دکتر بهم دارو داد ولی خب هنوزم حالم بده😞

اخی عزیزم خیلیا خوب شدن توهم میشی نترس ازش

خدا از زبونت بشنوه😢

خدا بهت سلامتی بده آبجی🌹❤

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 12 ساعت پیش
2791
2779
2792