2777
2789
عنوان

می ترسم.................

502 بازدید | 10 پست
ازسال 86گواهینامه راهنمایی رانندگی گرفتم شوهرم ازبس بهم گفت به یکی میزنی کاردستمون میدی پشت فرمون ننشستم امروز که شوهرم رفته بود ماموریت بااینکه ماشین توخونه بودمن زنگ میزدم آژانس دخترم راببرم خونه مامان تامن برم سرکارآژانس هم اول صبح جواب نمیداد اعصابم خوردشد چرا من میترسم بشینم پشت فرمون ...به نظرتون چه کارکنم ترسم بریزه؟
خدایا بابت همه داده هایت شکر
برو یک بار دیگه کلاس رانندگی .... اول با ماشین مربی و بعد خودت ماشین ببر ... وقتی همه چی یادت اومد اول کمی مسیرهای نزدیک را خودت تنها بشین بعد کمی دورتر ..... بترسی هیچوقت راننده نمیشی ....... احتیاط کن نزنی به ادمها .... تصادف کردی هم فدای سرت .... جانی نباشه .. مالی مهم نیست
لابلای گل سرخ .. در میان کوچه سبز خیال .. شادیت حس قشنگیست .... که من میطلبم
خب مسلما تا نشینی پشت فرمون ترست نمی ریزه
ولی الان که همسرت نیست بی خیال شو که اگه خدایی نکرده اتفاقی بیفته شر نشه
زنده بودن حرکتی افقی است از گهواره تا گور                                          زندگی کردن حرکتی عمودی است از زمین تا عرش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول از جاهای خلوت شروع کن به همسرت هم بگو چند باری کنارت بشینه بدون اینکه بهت استرس بده راهنماییت کنه منم اینجوری ترسم ریخت
خدایا به همه زندگیها آرامش و دلخوشی بده...آمین
ببین عزیزم من خودم مدتها درگیر این موضوع بودم اینقدر که دنبال روانشناس بودم برای حلش.شوهرم بهم استرس نمیداد ولی وقتم نمی کرد ببرتم تمرین.منم یه روز صبح که شوهرم رفت اداره ماشین رو برداشتم و اومدم سرکار البته خیلی ترسیدما اما هر روز بهتر از قبل شدم جوری شد که تا ماه نه بارداری هم رانندگی می کردم.
حالا شما هم اگه فکر میکنی یادت رفته اول برو آموزش مجدد ببین بعد خودت آروم آروم از مسیرهای کوتاه شروع کن.
باران باشد...تو باشی و... یک خیابان بی انتها ...به دنیا می گویم خداحافظ.
منم مثل شمام عزیزم با این فرق که یه هفته هر روز رانندگی می کردم بعدش با یه ازانسی وحشی تصادف کردم البته پلیس که اومد حق و به من داد ولی من بعدش دیگه ننشستم پشت فرمون همش اون ترسه تو وجودمه منم می خوام برم مشاور کمکم منه اخه عاشق رانندگیم ادمهای رو می بینم که دست راست و چپ شونو بلد نیستن ولی رانندگی می کنن واقعا عذاب می کشم خیییییییییییلی تو اعتماد بنفسم تاثیر گذاشته همش احساس می کنم تو این قضیه کم اووردم من چی کار کنم؟
یار با ماست چه حاجت که زیادت طلبی . . .
پس تیهو جان شما هم مثل منی پس به نظرت مشاور میتونه کمک کنه من محل کارم یک مشاوردارم به نظرتون باهاش درمیان بگذارم جهت اعتماد به نفس
خدایا بابت همه داده هایت شکر