2777
2789
عنوان

لنز رنگی چشم

127 بازدید | 8 پست

بچه ها من چشمم قهوه ایه

چ رنگی لنز بزارم طوسی میشه?

پوستم سفیده کلا چ لنزی قشنگتره?

پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبول‌نمیکنم🌸
منم طوسی دوس دارم

من تقریبا طوسی روشنو خریدم وقتی گزاشتم چشام سبز لجنی شد خیلی بدبود

پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبول‌نمیکنم🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تقریبا طوسی روشنو خریدم وقتی گزاشتم چشام سبز لجنی شد خیلی بدبود

حتما رنگش فرق داره خودم گرفتم نخواستم زیاد روشن بشه وقتی زدم طوسی تیره شد اونی که میخواستم نشد الان میخوام روشنشو بگیرم

حتما رنگش فرق داره خودم گرفتم نخواستم زیاد روشن بشه وقتی زدم طوسی تیره شد اونی که میخواستم نشد الان ...

ینی هرچی روشن ترباشه بهتره?? روقهوه ای سبز شد

ینی هرچی روشن ترباشه بهتره?? روقهوه ای سبز شد

من متوسطشو گرفتم تیره شد میخوام روشنشو بگیرم لنز اینجوری رنگش سفید حالت نقره ای داره ولی توچشم فک کنم اونش قشنگ بشه چون زیاد تعریفشو کردن من بدون دورشو گرفتم

من متوسطشو گرفتم تیره شد میخوام روشنشو بگیرم لنز اینجوری رنگش سفید حالت نقره ای داره ولی توچشم فک کن ...

اره دورسفیدش چشمو درشت ترنشون میده زیباس