2821
2789
عنوان

کیست تخمدان

1072 بازدید | 11 پست

سلام من دخترم سنم ۱۷ ساله وزنم۸۵ زیاد(البته کاهش وزن خیلی داشتم ) و قدم۱۷۳ .مشکل من این من ۱.هیچ وقت پریود منظم نداشتم اگ داشتم سه چهارماه منظم بود بعد دوباره اختلال وجود اومد و من ۱۳ سالی پریود شدم.۲.جوش روی سرشانه و کمر دارم مثلا دوماه نمیرنه بعد دوباره شروع میکنه ۳. حدودا یکسال موهای زائد زیر چونم در میاد و سیبیلم حدودا چهار ماه ۴.من قبلا موقع پریود زیاد درد نداشتم ولی تازگیا درد دارم تا پنج روز ۵_ریزش مو دارم

من تحقیقاتی ک کردم نشانه از هورمون زیاد مردانه تو بدنم ک نشانه کیست تخمدان از اونجایی ک مادرم اجازه نمیده برم دکتر زنان میگ مشکلی نیست ولی من خیلی میترسم چون عوارض زیاد بودن این هورمون میدونم اگ میشه بهم راهنمایی کنین اگ درمان خانگی وجود داره بگین  و خیلی خیلی می ترسم حدودا یکماه ب شدت فکرمو درگیر کرده خواهشا کمک کنین

مدریت توسط اکیپ ۵ نفرمونM⁵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامانت عقل نداره مثل مامان من که بی اهمیتی کرد تواین قضیه دوران مجردیم گفت ولش کن اخر ازدواج کردم تو بارداری ب مشکل برخوردم حتما راهکارش دکتر بخودت به پریودیت حساس باش ک ت ایندت مشکل ساز میشع 

دکترم حتما برو به کنارش سرخ کردنی و فست فود غذاهای سرد نخور بشدت غذاهای گرم فلفل و زنجبیل ت چاییت و بادارچین ویتامین ب بگیر هرروز یدونه بخور کمک میکنه ب تنبلی دیگه دکترم حتما برو 

آره احتمالا کیست یا تنبلی تخمدان داری عرق کرفس خیلی خوبه هرروز صبح یه استکان ناشتا بخور و حتما حتم ...

ممنون از راهنمایتون🙏

سعی در کاهش وزن هستم👍

مامانت عقل نداره مثل مامان من که بی اهمیتی کرد تواین قضیه دوران مجردیم گفت ولش کن اخر ازدواج کردم تو ...

دقیقا هیلی در سعی هستم ک راضیش کنم 

اونا رفتم من ب دکتر زنان عیب میدونن

چشم انجام میدم خیلی ممنون

دقیقا هیلی در سعی هستم ک راضیش کنم  اونا رفتم من ب دکتر زنان عیب میدونن چشم انجام میدم خیلی م ...

خیلی بده من الان ۱۹ سالمه ب مشکل برخوردم کیست داشتم رفع شد ولی کلی اثرات داشت