2777
2789
عنوان

بعد زایمان

78 بازدید | 8 پست

سلام خانوما بعد زایمان برم خونمون یا خونه مامانم 

اگر برم. خونه مامانم که مامانم راحت تره چون داداش و بابامم هستن هم واسه اونا غذا میذاره هم به من میرسه ولی باز از یه طرف همسرم شب ها باید بیاد خونه خودمون تنها نمیدونم. کجا برم 

شما کجا رفتین بعد زایمان؟ 

فقط 7 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تولد ۵ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃 

طبیعی یا سزارین ؟

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
طبیعی یا سزارین ؟

طبیعی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تولد ۵ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منکه اومدم خونمون

مامانم اومد پیشم

فقط تا 10 روز موند

بعد 10 روز خودم و همسرم بودیم همسررم میرفت سرکار مامانم میومد شوهرم میومد میرفتن

خلاصه که واس من آسون بود اما بنده خدا مادرم خیلی سختی کشید کلا تو راه بود

طبیعی

بنظرم خونه خودت راحت‌تری ولی نذار دورت شلوغ باشه اگه فکر می‌کنی درسته کروناست ولی بعضا می‌خوان بچه رو ببینن از قبل بهشون بگی که نیان و یا اگر راحت نیستی بگی خونه مامانم هستم تا چندروز 

ولی خونه مامانتون هم گلی باید دقت کنی که کسی نیاد

ان شاالله زایمان راحتی داشته باشی عزیزم ⁦♥️⁩

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
بنظرم خونه خودت راحت‌تری ولی نذار دورت شلوغ باشه اگه فکر می‌کنی درسته کروناست ولی بعضا می‌خوام بچرو ...

مرسی عزیزم ❤️ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مرسی عزیزم ❤️ 

خواهش میکنم عزیزم⁦♥️⁩