2777
2789
عنوان

یه سوال خصوصی

161 بازدید | 17 پست

چیه فکرتون منحرفه 😄 دوستان دوتا سیم کارت ایرانسل دارم هردو از یه شماره. میشه یه سیم کارت را بزارم داخل گوشیم واون یکی را بزارم داخل گوشی دیگه ام؟ هردوتا شماره هام مثل هم هستن .خواهش میکنم جواب بدین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب ینی چی؟

یعنی من سیم کارت ایرانسل داشتم دوباره تعویض سیم کارت با همین شماره کردم حالا میشه از دوتا سیم کارتام که هردواز یه شماره هستش همزمان بزارم داخل گوشیم یا امکان نداره

فاک😐😐😐ممکن نی عشقم

حداقل ی شمارش بایه فرق کنه یا یکی از سیم کارتا سوخته یکیش فعاله فقط😐😐😐

هنگ کردم😑

آیهان💕یعنی پادشاه ماه👑🌜یعنی...پسر گل آیندم 🥰              😺🤎😼💜😹💙😻❤😾💚😽💛😸🧡🙀🤍😿🖤             هک کل گوشی(تل، اینستا، روبیکا، مخاطبین) انجام میشع
واقعا 😅  به داداشم هرقدر میگم اگر سیم کارتم بزارم داخل گوشی  فعال میشه اون یکی میسوزه مگ ...

نع ی دونش فعاله فقط

آیهان💕یعنی پادشاه ماه👑🌜یعنی...پسر گل آیندم 🥰              😺🤎😼💜😹💙😻❤😾💚😽💛😸🧡🙀🤍😿🖤             هک کل گوشی(تل، اینستا، روبیکا، مخاطبین) انجام میشع
عزیزم مطمئنی خیالم راحت باشه یکدفعه برای هردو فعال نباشه واسه اونم پیامکای شخصی ام بره

نع سیم کارتوفعال کن اون یکی وقتی بزاری رو گوشی اصن انتن نمیده