2777
2789

همون مرغ رو . حالا میتونه ساندویچ باشه . زرشت پلو . لای پلو باشه . باقالی پلو .

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب این ناهار مثلا.شام جی؟من مهمان دارم هم ظهر هستن و همشب و فقط هم مرغ دارم😫

شب شام استیک مرغ درست کن عالیهه😍😋

یا فیله سوخاری درست کن و اگر سیب زمینی داری سیب زمینی هم کنارش سرخ کن

سینه مرغ رو هم میتونی چرخ کنی و جوجه ماهیتابه ای درست کنی با گوجه سرخ شده

لذت وصل نداند مگر آن سوخته ای که پس از دوری بسیار به یاری برسد..:)

ناهار زرشک پلو با مرغ میذارم

شام کتلت

گوشت چرخی نداری از همون مرغ هات بی استخوان کن بریز تو خرد کن یا چرخ گوشت له بشه باهاش کتلت بپز

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
شب شام استیک مرغ درست کن عالیهه😍😋 یا فیله سوخاری درست کن و اگر سیب زمینی داری سیب زمینی هم کنارش ...

مرسی عزیزم.اره سیب زمینی دارم اما اخر ماهه نمیتونم گوشت بخرم فقط

همتای مامانم بودم❤

مرسی عزیزم.اره سیب زمینی دارم اما اخر ماهه نمیتونم گوشت بخرم فقط

گوشت لازم نداری

استیک مرغ اسمش روشه،با مرغ درسته میشه

خیلی هم خوشمزه است حتما درست کن🌱

گوشت لازم نداری استیک مرغ اسمش روشه،با مرغ درسته میشه خیلی هم خوشمزه است حتما درست کن🌱

مرسی گلم متوجه شدم اما تا حالا درست نکردم سرچ میکنم ممنونم

همتای مامانم بودم❤

مرسی گلم متوجه شدم اما تا حالا درست نکردم سرچ میکنم ممنونم

خواهش میکنم گلی💙🦋

توی طرز تهیه نت نوشته که برای طعم دار کردن مرغ،رزماری باید بریزی اگه نداری پوست لیمو تازه رنده کن بریز روی مرغت و پیاز خرد شده

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز