2777
2789

خیلی بانمکه

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نزدم 

ولی‌خودم دارم

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود                     تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :")🥀✨                

خدایی میدونین اونایی چال دارن نقص تو عضو صورتشون دارن؟

الان از مد افتاده چال ،یه زمانی همه به خاطر اینکه هانده ارچل چال داشت میرفتن چال میزدن الان برو ژل بزن😁

میشه واسه حل شدن مشکل خودمو و خودت یه صلوات بفرستی؟:)💕                                                  
خودم مادرزادی دارم😁

مادرزادی خوبه اونایی میزنن بعد یه مدت وحشتناک میشن😶

من خودم عمیقشو دارم

فرق اینکه چال بزنی یا از قبل داشته باشی اینه : کسایی که میرن چال میزنن در هر صورت چه لبخند بزنن چه نزنن اون چاله مشخصه. ولی کسایی که طبیعی از قبل دارن فقط وقتی لبخند میزنن صورتشوت گود میشه :)

اره یه عضله تو صورتشون فلجه آی ام فللللج😂

خا طبیعیش خیلی خوشگله منم یه کوچولو دارم😂

من یه دونه دارم یه طرف

چال نیست قشنگ چاله ست

کاملا گوده😄😄

وقتی میخندم میفته

خیلی خوشگله عاشقشم

تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍
اره یه عضله تو صورتشون فلجه آی ام فللللج😂

من به داداشم میگفتم منو نگا از اینا دارم تو نداری 

میگفت نمیردیمو یه فلج دیدیم که بهش افتخار میکرد 😄😄😄😄

تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍