2777
2789
چقدر بدم میاد از این اصطلاح بغلی😕

بغلی

به‌قرآن‌دخترم😭اسمم‌فاطمس‌هی‌نپرسید‌تو‌مردی؟!یه‌چیزی‌میگم‌بت‌شاید‌بخندی‌بهم‌شاید‌اصلا‌چشاتو باز ببندی‌بهم‌یه‌چیزی‌میگم‌فقط‌در‌حد‌گله😀اذیت‌میشم‌بث‌که چشمات‌خوشگله😍بعضی‌موقع‌ها‌هم‌همه‌چی‌هست‌بجز اونی‌که‌باید‌باشه‌مثلا‌یه‌بچه‌تنها‌که‌اسباب‌بازی‌هم‌داره‌ها ولی‌کسی‌نیست‌که‌باهاش‌با‌همون‌اسباب‌بازیه‌بازی‌کنه‌اون موقعست‌که‌با‌همه‌قهر‌میکنه‌حتی‌با‌اسباب‌بازیش🙂میشه از‌تنهایی‌یه‌قلب‌شد‌وضربان‌زدیعنی‌میشه‌فوران‌نکردو‌دور نریخت‌میشه‌به‌هم‌زد‌و‌موشکافت‌ونبض‌پیدا‌کردمیشه‌از بغض‌به‌هنر‌رسیدوازاشک‌به‌ساز😃🦅بعضی‌وقتاوضعیت انقدقرمزنیست‌که‌آژیرو‌بکشن‌اما‌همون‌آژیروقتی‌به‌صدا‌در میاد‌خیلی‌از‌وضعیتا‌روقرمزمیکنه‌پس‌یه‌وقتا‌بهترین‌کار سکوته‌وسکوت‌یعنی‌قهر😀🍀آره‌من‌عاشقت‌هستم‌بیا سرزنش کن!!☺آره‌من‌خودش‌خوبه‌اصلا‌بیا‌بدترش‌کن !!☺آره‌دل‌نازک‌وخسته غرورمو‌له‌کن!!گل‌میفرستم‌تو‌،‌تو استوری‌پرپرش‌کن!!

همچین بلندهم نیستی😐من 171 ام دوس داشتم 175 بودم 

کاش وقتی یکی سواد حرف زدن نداره حداقل شعور خفه شدن رو داشته باشه... هرچیو که خواستم دارم هرچیم که بخوام به دست میارم دوستان خواهرم گاهی با کابری من میاد سایت پس اگه میبینید بعضی کامنت هام تناقض دارن تعجب نکنید   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه میگن قد بلند شما برعکسی😂😂خب پس با یکی ازدواج کن 185 مطمئن باش تو بغلی میشی

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 
یکی هس ۱۸۰ عه بااونم ازدواج کنم تو بغلی محسوب میسم؟😂

آره میشی 15 سانت اختلاف... من خودم 170 قدم کلی کیف میکنم 

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 

شفا# 😐🙌🏿

زخم زبان هایتان همچون خنجر بر قلب خودتان فرود می آيد؛ حال یا این دنیا یا در آخرت! درهرصورت بدان که در امان نخواهی بود ...🌱./هر زمان حس میکنی که در جهنم مانده ای       با خودت بنگر کجا قلب که را سوزانده ای...⚡️/زخم اگر منطقه از حمله ی اسرائیل است.../این همان مکر برادرکشی قابیل است.../ گرگ در بند غریزه ست اگر درنده ست.../ آدمی گر بدرد گرگ از او شرمنده ست.../مرز وحشی گری اش نیست چرا اسرائیل.../ چون کمر بسته به اشغال فرات از ره نیل.../آن فراتی که به اروند تمایل دارد.../مرز آبیست که بر خاک وطن پل دارد.../این چه دینی که فقط راحت خود می بینی.../ یا فراتر نرود دید شما از بینی .../ آتشی گر زده بر فرض زمانی نازی.../ انتقامش ز فلسطین به چه می اندازی؟.../ یاد دارید که در جنگ جهانی به یهود.../ جز فلسطین کسی آغوش محبت نگشود؟.../ رحمشان نیست کسی راکه پناهش داده .../ حال با ما چه کند؟ فرض شود همساده .../ دزد اگر خانه ی همسایه و ساکت ماندی.../ نوبت بعدی تو هستی که خود او را خواندی  🇮🇷❤️🇵🇸