2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده

94 بازدید | 15 پست

سلام عزیزان لطفا کمکم کنید حالم خیلی بده شوهرم‌نمی ذاره  من سزارین بشم. من از طبیعی می ترسم . می دونی واسه چی  بخاطر حرف مردم .  من اردبیهشت  ازدواج کردم. بخدا  نمی خواستم زود  حامله بشه منو ترسوند شوهرم .  زن داداشش ‌حامله نشد من موقع عقد بودم‌ هی تو گوشم می خوند  اگه حامله نشدی چی...... و بعدش مادرشوهرم می گفت نکنه توی نامزدی گذاشتی حامله شدی و از این حرفای ک ادمو می سوزنه. کاش میمیردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم تو عقد باردار شدم چقدر نشستم به خاطر حرفای اینو و اون غصه خوردم آخرشم بچه م نارس بدنیا اومد 

خودم سزارین شدم درب و داغون افتادم ی گوشه

دخترمم 33 روزه بیمارستانه

تو الان فقط خواهشا آرامش داشته باش و استراحت کن به وقتش خدا همه چیزو برات ردیف میکنه

نترس و قوی باش

من خودم تو عقد باردار شدم چقدر نشستم به خاطر حرفای اینو و اون غصه خوردم آخرشم بچه م نارس بدنیا اومد& ...

۹ ماه   درد‌بکشی‌بعد شوهرت واست تصمیم بگیره ک تو طبیعی به دنیا بیاد یا سزارین . اون بخاطر حرف مردم

بخاطر درد  اش

سزارین درد نداره یعنی؟ 

منم تصور شما رو داشتم ولی وقتی تو بیمارستان مامانای طبیعی زا رو دیدم کیف کردم با اینکه بچه اولشون بود ولی از سزارینیا خیلی خیلی بهتر بودن

سزارین درد نداره یعنی؟  منم تصور شما رو داشتم ولی وقتی تو بیمارستان مامانای طبیعی زا رو دیدم ک ...

چرا  ‌سزارین‌ بعدش درد داره از این زورم میاره‌به من می گه چکار کن چکار نکن طبیعی کن‌سزارین نکن اونم بخاطر حرف مردم‌اگه من سزارین کنم زودتر میشه بعدش‌ از نظر اون‌  جلو مردم زشته