2777
2789
اینکه مردی زنی رو که مانتویی بوده و باهاش ازدواج کرده مجبور کنه چادزی بشه منطقی نیست .حالا شلوار کرد ...

بله منطقی نیست ازاول همه چی باید مشخص باشه ، جلوی اونارم پدروزناشون باید بگیرن دیگه شوهر استاتر که مسئول پوشش اوناهم نیست . 

بله منطقی نیست ازاول همه چی باید مشخص باشه ، جلوی اونارم پدروزناشون باید بگیرن دیگه شوهر استاتر ...

من بحثم سر شوهر استارتر هست در اصل .میگم یعنی اگه قراره زن نعل به نعل طبق خواسته ی شوهری که قبل ازدواج پوشش اون و دیده تغییر کنه پس شوهرم باید پوشش و اونجوری که خانمش میگه انتخاب کنه .وگرنه این مرد سالاری و ظلم در حق زن هست که واقعا قابل قبول نیست 

خدایا شکرت .پدر و برادر ندارم ولی در عوض یه پسر ناز بهم دادی .هرچقدر شکر کنم کمه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بحثم سر شوهر استارتر هست در اصل .میگم یعنی اگه قراره زن نعل به نعل طبق خواسته ی شوهری که قبل ازدو ...

نمی‌دونم چرا نگاهها عوض میشه ،یامثلا شوهر اون خانمی که گفت من برعکسم ومومنم شوهرم میگه مانتو جلو بازبپوش ،ارایش کن .

نمی‌دونم چرا نگاهها عوض میشه ،یامثلا شوهر اون خانمی که گفت من برعکسم ومومنم شوهرم میگه مانتو جلو باز ...

خوب خیلی اوقات مرد و زن قبل ازدواج درمورد این مسائل زیاد باهم صحبت نمیکنن .من خودم خونه ی پدری ام تو خونه لباس آزاد میپوشیدم مهمون میومد یا بیرون حجاب داشتم .موقع نامزدی اتفاقا در مورد این قضیه پرسیدم .شوهرم گفت من خواهرام جلو پدرم کاملا پوشیده هستن .من همون موقع فهمیدم که باید جلو پدر شوهر م کاملا پوشیده باشم .ولی حتی نظرش در مورد چادر و...هم پرسیدم که مشکل پیش نیاد .حالا عرضم اینه اگه این خانمم در ایک مورد صحبت نکرده اون آقا ایشون و دیده و پسندیده الان تغییر عقیده جایز نیست .شاید به فکر همه نرسه که بعدا ممکنه طرف تغییر موضع بده

خدایا شکرت .پدر و برادر ندارم ولی در عوض یه پسر ناز بهم دادی .هرچقدر شکر کنم کمه