2777
2789
من و شوهرم از دو فرهنگ جدا هستیم معیارای که اون داره  من ندارم

خوب چرا انتخابش کردی عزیزم؟

الان هم خودت عذاب میکشی هم اون 

و بدتر که گناه کم حجابی یا بی حجابی شما پای شوهرت نوشته میشه بهش حق بده نگران زنش باشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونی که بخواد نگاه هرزه بکنه از چادر هم کار خودشا میکنه 

ولی اونی که نخواد نگاه هرزه کنه با دیدن پوشش نامناسب زن ناخودآگاه نگاهش هرزمیره ،چشمش میفته .

اونی که داره حجاب می‌کنه برای اون نگاه پاکی داره حجاب می‌کنه که دوست نداره چشمش به گناه بیفته تا نگاه اون پاک بمونه نه برای اون آدم هرزه ای که چوب بدون برگم میبینه نگاهش هورموناش رو تغییر میده.

وقتی خودت دوست نداری نپوش باید به خواسته ات احترام بزاره یعنی چی آخه ؟الان شما بهش بگی مثلا شلوار کردی بپوش برو تو خیابون تا حجم بدنت معلوم نشه اون قبول میکنه ؟مگه زن کالاست ؟من خودم حجاب دارم نه چادر البته ولی این انتخاب خودمه هیچ احدالناسی هم نمیتونه من و چادری یا بی حجاب کنه مگه اینکه خودم تصمیم بگیرم

خدایا شکرت .پدر و برادر ندارم ولی در عوض یه پسر ناز بهم دادی .هرچقدر شکر کنم کمه
خوشبحالت حالا من مومنم شوهر میگه مانتو جلو بازبپوش ارایش کن 

مدام غیرتش رو تحسین کن بهش افتخار کن شده الکی...خیلی نامحسوس و زیر پوستی شاید ناخودآگاه روش تاثیر گذاشت🌹

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼

من وقتی با همسرم بیرون میرفتم حالا خودم معمولی بودم ولی اگه یه خانم بد حجاب رد میشد و چند نفر نگاهش میکردن بهم میگفت ببین چطور به این خانم نگاه کردن یا دنبالش راه افتادن من خیلی دوستتدارم نمیخوام کسی بهت نگاه چپ کنه تو مادر بچه هام میشیو این حرفا.منم قند اندر دلم آب میشد ولی بعدها واسه احساس امنیت که بهم میداد بهش علاقه پیدا کردم بعدم که مطالعه کردم بیشتر  پاگیرش شدم و ......

وقتی خودت دوست نداری نپوش باید به خواسته ات احترام بزاره یعنی چی آخه ؟الان شما بهش بگی مثلا شلوار کر ...

شلوار کردی جز در شهرهای کردنشین عرف جامعه نیست ومناسب داخل خونست ولی چادر عرف جامعه است ،این دوتارو نباید کنارهم مثال زد منطقی نیست .

من و شوهرم از دو فرهنگ جدا هستیم معیارای که اون داره  من ندارم

اینکه خانواده ها چطور بودن و چطور بار اومدیم مهم نیست تموم شده رفته...الان دو انسان عاقل و بالغ هستید معیارهاتون رو با خدا و قرآن و اهل بیت بسنجید...در تمامی زمینه ها...

موفق باشید💜

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼
زندگی شبیه دومینو هست هیچ وقت تاثیر اتفاقات رو ما کامل نمی بینیم تا بمیریم . فقط افتادن اولین قطعه ر ...

درسته خب ولی انسان ی موجود ازاد افریده شده پوشش به هیچکس ربطی نداره هرکس باید کلای خودشو سفت بچسبه

شلوار کردی جز در شهرهای کردنشین عرف جامعه نیست ومناسب داخل خونست ولی چادر عرف جامعه است ،این دوتارو ...

اینکه مردی زنی رو که مانتویی بوده و باهاش ازدواج کرده مجبور کنه چادزی بشه منطقی نیست .حالا شلوار کردی نه شلوار چین دار و گشاد بهش بگه باید شلوار فاق بلند و چین چینی بپوشی فکر میکنین قبول مبکنه ؟الان خوب خیلیاز   مردها ساپورت میپوشن میان بیرون .درضمن اگه زن قراره حجم بدنش معلوم نشه پس مردم معلوم نشه چرا جلو این شلوارای تنگ و نمیگیرن فقط گیر میدن به زنها ؟

خدایا شکرت .پدر و برادر ندارم ولی در عوض یه پسر ناز بهم دادی .هرچقدر شکر کنم کمه