2777
2789
عنوان

ازدواج با عشق

309 بازدید | 38 پست

خوشبحال اوناییکه باعشق ازدواج کردن ویکی عاشقشون بود منه بدبختم با یکی قراره عقد کنم که دوسش ندارم  دلم میسوزه و حسودیم میشه به کساییکه باعشق ازدواج کردن وخوشبختن

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عشق باید بوجود بیاد  یکم صبور باش

به وجود نمیاد...شاید احساس کنی که دوستش داری اونم بعد مدتها. ولی در اصل وابستگی بوجود میاد...

تو نمیتونی بری قلبت کلیدش با منه. کاری نکن اخر خط قلب دوتامون بشکنه.خداجونم خودت میدونی چی میخوام، همونی که تو قلبمه🖤

من با عشق ازدواج کردم

الان به خاطر خیانت همسرم

دارم جدامیشم عشق کیلو چنده دختر

شرایط طرفت وبسنج آدم خوبی بود ازدواج

کن علاقه خودش کم کم بوجود میاد

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂

چرا حسودی میکنی . اصلا به اون بدی ک فکر میکنی نیست 

من سنتی ازدواج کردم اولش اصلا هیچ حسی بهش نداشتم حتی با دوستم ک حرف میزدم میگفتم کاش بهم بخوره همه چی ولی خداروشکر الان راضیم کاملا.

سخت نگیر زندگی رو این فانتزی خای توی اینستا رو نگاه نکن همه ظاهریه تو یقین میتونی بگی همه شون تو عمق زندگیشون خوشبختن ؟؟؟؟

باطن زندگیتو با ظاهر زندگی بقیه مقایسه نکن توی لحظه ایی ک توش قرار داری زندگی کن 

پشت من خدا بوده و هست همیشه الحمدلله ❤
من با عشق ازدواج کردم الان به خاطر خیانت همسرم دارم جدامیشم عشق کیلو چنده دختر شرایط طرفت وبسنج آ ...

متاسفم بابت این اتفاق ولی خب همیشه هم اینجوری نیست عشق هم مهمه ولی خب آدم باید هم با منطق پیش بره هم احساس