2777
2789

منم دلم گرفته...شایدم نگرفته یجوریم عصبی ام. کلی فکر تو سرم داره سنگینی میکنه. منتظرم یکی بهم بگه بالا چشمت ابروعه😐😐😐😐

تو نمیتونی بری قلبت کلیدش با منه. کاری نکن اخر خط قلب دوتامون بشکنه.خداجونم خودت میدونی چی میخوام، همونی که تو قلبمه🖤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دلم گرفته...شایدم نگرفته یجوریم عصبی ام. کلی فکر تو سرم داره سنگینی میکنه. منتظرم یکی بهم بگه با ...

نه من انقدر حالم گرفته هرچی بهم بگن میگم آره تو راست میگی 

حوصله بحث باکسیو ندارم 

همش تو خودمم انگار زندگی کردنو فراموش کردم😢

نه من انقدر حالم گرفته هرچی بهم بگن میگم آره تو راست میگی  حوصله بحث باکسیو ندارم  همش ت ...

نه....من یه دنیا حرف دارم برای گفتن ک نمیتونم بگم...باید بگما ولی نمیشه نمیتونم. همیشه عین احمقا میمونم...احمق و خر هم از دنیا میرم. 

تو نمیتونی بری قلبت کلیدش با منه. کاری نکن اخر خط قلب دوتامون بشکنه.خداجونم خودت میدونی چی میخوام، همونی که تو قلبمه🖤
نه....من یه دنیا حرف دارم برای گفتن ک نمیتونم بگم...باید بگما ولی نمیشه نمیتونم. همیشه عین احمقا میم ...

آخ گفتی منم کلی حرف دارم نمی تونم بزنم

دلم از خیلی از آدما گرفته ولی فقط بخواطر شوهرم سکوت میکنم که ناراحت نشه ☹ 

آخ گفتی منم کلی حرف دارم نمی تونم بزنم دلم از خیلی از آدما گرفته ولی فقط بخواطر شوهرم سکوت میکنم که ...

من اگه سکوتم بشکنه زندگیم نابود میشه. چون اونقدر حرف حق و تلخ دارم که تحملش واس طرف مقابل سخت میشه...و تو تنگنای انتخاب قرار میده طرفو...پس زندگی جهنم میشه...

من اگه سکوتم بشکنه زندگیم نابود میشه. چون اونقدر حرف حق و تلخ دارم که تحملش واس طرف مقابل سخت میشه.. ...

هی خدا خودت  از دل بنده هات بیشتر خبر داری به همه آرامش بده به ماهم بده 

بزار یکم مغزمون آروم باشه

هی خدا خودت  از دل بنده هات بیشتر خبر داری به همه آرامش بده به ماهم بده  بزار یکم مغزمون ...

من فقط دلم میخواد حرف بزنم با یه غریبه اونقدر حرف بزنم ک دهنم کف کنه....اونطور شاید یکم اروم شم...دلم یه گوش میخواد که متوجهم باشه

من فقط دلم میخواد حرف بزنم با یه غریبه اونقدر حرف بزنم ک دهنم کف کنه....اونطور شاید یکم اروم شم...دل ...

وای گفتی دقیقا 

یکی که بی طرف باشه و واقعا بتونه کمکم کنه 

وای گفتی دقیقا  یکی که بی طرف باشه و واقعا بتونه کمکم کنه

بی طرف باشه و اصلا منو نشناسه...فقط حرفامو گوش بده و جوابمو بده...من حرف زدن حالمو خوب میکنه ولی خیلی ساله ک واقعا حرف نزدم...