2821
2789
عنوان

فقط دردودله‌....

171 بازدید | 11 پست

می‌دونم این حرفو که میزنم میخندینو با خودتون میگین خدا شفا بده این دخترو اما من واقعا دلم گرفته😔حتی الآنم که دارم اینو تایپ میکنم بغض دارم 🥺با بیست سال سن حتی یه دونه خواستگار نداشتم هیچ رلیم نداشتم حتی یه نفر بهم پیشنهادم نداده الان بخاطر سفر کاری دو روزی اومدیم تهران هم اتاقی مون پسره بیست و پنج سالشه عاشقه اجیم شده اجیم شونزده سالشه واقعا عاشقش شده ها چون بابامم امروز به یه بهونه بیرون برد که بگه بهش ولی شرمش شده جدا از این کلییی پیشنهاد داشته که خودش قبول نکرده اونوقت من امسال بیست سالم میشه هیچکس حتی پیشنهاد نداده بهم چه برسه به خواستگاری و اینا یه کلاس هنری میرم اونجا دلمو یه بنده خدایی برده اما خودش که جلو نمیاد منم که هیچوقت بخاطرش غرورمو زیر پا نمی‌زارم ولی مشخصه دلش با من نیست هعی...خوش بحال اجیم که بااین سن کم کلییی خاطر خواه داره اونوقت منم هستم 😔از این حسودیم میشه کاش از اجیم یه چی کم داشتم شاید دلمو اینجوری خوش میکردم که خب اون سر تره نمی‌دونم یه جوری آرومم کنین واقعا داغوونم حتی همه ی دوستامم رل و نامزد دارن من چی ؟!🥺😔

وا 

منم همسن تو ام خواهرم از من چهار سال بزرگتره از ۱۷ سالگی خواستگار داشت ۱۸ ازدواج کرد 

من دارم میشم۲۱ هنوز یه دونه خواستگارم ندارم

ول کن بابا همه زندگیمون که خواستگارو این چیزا نیس که 

با خدا باش پادشاهی کن😇

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اولا این که من ۲۴ سالمه خواستگار جدی نداشتم 😂

دوم این که چه ریطی داره

نه خواستگار داشتن زیاد تضمین خوشبختیه ، نه نداشتنش نشونه بدیه

فقط دعا کن عاقبت به خیر و خوشبخت بشی . بسپار به خدا دیگه بقیشو. خودش به موقع که زمانش باشه می رسونتش 😉

فقط یه اتفاق واقعیه

یه دوست داشتم از یه خانواده ی ... از اینا که به دختر سن بالا تیکه میندازن

خواهر کوچیکترش سالها زودتر از خودش ازدواج کرد

تصور کن چیااااااا کشید

خواهره رفت تا پا طلاق

خودش با یه مرد بسیااااااار مومن در حد نماز شب

بسییااااار پولدار و همه چیشو به اسم زنش زد

دقیقااااااا یه فرشته از آسمون ازدواج کرد

هر نفسی ک یک نفس بی گناه را بکشد گویی همه را کشته است . قرآن کریم

اومدم بگم خوش ب حالت کاش کسی هم ب من توجه الکی نمی‌کرد آنقدر عذاب نمی‌کشیدم 23 سالمه خداروصدهزار مرتبه شکر دوتا بچه سالم دارم ک خدا نگهدارشون بوده (اما هیچی از جوونیم نفهمیدم تمام حال و روزم شده افسردگی جوش و حرص زندگی و بچه ها رو خوردن و..... کلن داغونم چشمام هم حسابی ضعیف شدن و شبا نمیتونم بخابم بخاطر سختی های ک بعد ازدواج کشیدم هییی خدایا بازم شکرت) از 14 سالگی کلی خواستگار داشتم کاش کسی سمتم نمیومد دیر تر وارد این همه مسئولیت سنگین میشدم چشمامم کمتر ضعیف میشد و کمتر افسردگی و قلب درد میگرفتم هیییع بازم شکر

زندگی بافتن یک قالیست.نه همان نقش و نگاری که تو میخواهی...نقشه را اوست که تعیین میکند....تو فقط بافنده ی خوبی باش...نقشه را خوووووب ببین...نکند آخره کار قالی زندگی ات را نخرند!!❤️
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز