2777
2789
اره این خانوم باید خوشش بیاد نه کاربرا وقتی خوشش بیاد مشکلی نیست

نظر بقیه روی ذهنیت آدم اثر نمیذاره؟ اونم تو سن ۲۰ سالگی؟

من البته منظورم تفاوت شدید ظاهری بود شاید این دو نفر خیلی ظاهرشون از نظر بقیه اختلاف شدید نداره

ولی به نظر من استارتر یه خوشگل نچرال تقریبا بدون ایراد و فوق‌العاده ظریف و لطیف اومد در حالیکه خواستگارش از معمولی خیلی پایینتر. تیپ و هیکلشونم چیزی به ظاهر اضافه نمیکنه

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کاش اون خانمی که میگفت شوهرم زشته  . قیافه تو رابطه اثر میزاره یه عکس از خودش میزاشت ببینیم حور ...

چرا تیکه میندازی؟!؟! خودمو ریپلای کن

شوهرمو شوخی کردم

ظاهرش اتفاقا معقول و‌ مقبوله

عکس خودمم میذارم ولی به شوهرم تقریبا میام خیلی متفاوت نیستیم

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***
عزیزم ناراحت نشیا من منظورم به شخص خاصی نبود بهش گفتم که احساسی تصمیم نگیره 😘😘وگرنه من دوست دارم ز ...

نه عزیزم چه ناراحتیی

من خودمم شوخی کردم شوهرمو

وگرنه تیپ و قد از نظر من مهمه که همسرم خوبه

بزار خوشکل خانم

خودم

قبلش بگم ادعایی ندارم و اینجا هم حرفی از خودم نزدم

فقط گفتم باید تناسب داشته باشن دو نفر

شما گفتی حوری بهشتی😝

لطفا لایک کن بردارم

دیگه‌م خواهشا متلک ننداز❤️

نزاشتی عیب نداره چه خوشکل باشی چه زشت خدا کنه ادم ذاتش قشنگ باشه زیاد عیب دیگرانو نگیر چون سر خودت م ...

گذاشتم

دیگه بحثی نداریم

چون اصلا متن کامنت نمیخونی انگار!!!