2777
2789
عنوان

تقاص؛تاوان

287 بازدید | 6 پست

تقاص؛؛؛؛

تاوان؛؛؛؛

هر چه میخواهی نامش را بگذار...

من اما فقط می دانم....

"خدا"

از اشک های هیچ کس ساده نمیگذرد...

من کساییو تو زندگیم داشتم که یه ثانیه فکر نبودنشون اشکمو در میاورد همون آدما الان واسم فرقی با یه غریبه ندارن فقط میدونم که یه زمانی میشناختمشون؛؛؛واقعی دوسشون داشتم و کلی خاطره باهاشون داشتم ولی دیگه واسم هیچ اهمیتی نداره که کجان و پیش کین و چیکار میکنن و باید اعتراف کنم که دیگه دوسشون ندارم و نیازی هم به بودنشون ندارم؛؛؛؛میخوام بگم زمان بدین؛؛همیشه زمان همه چیزو حل میکنه به مرور؛؛حتی چیزایی که فک میکنین هیچوقت حل نمیشه....
خداکنه

من شک ندارم ک خدا همه چیز رو ب وقتش تلافی میکنه هرکاری کنی چ خوب چ بد همین جا تسویه حساب میشه باهات

من کساییو تو زندگیم داشتم که یه ثانیه فکر نبودنشون اشکمو در میاورد همون آدما الان واسم فرقی با یه غریبه ندارن فقط میدونم که یه زمانی میشناختمشون؛؛؛واقعی دوسشون داشتم و کلی خاطره باهاشون داشتم ولی دیگه واسم هیچ اهمیتی نداره که کجان و پیش کین و چیکار میکنن و باید اعتراف کنم که دیگه دوسشون ندارم و نیازی هم به بودنشون ندارم؛؛؛؛میخوام بگم زمان بدین؛؛همیشه زمان همه چیزو حل میکنه به مرور؛؛حتی چیزایی که فک میکنین هیچوقت حل نمیشه....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شک ندارم ک خدا همه چیز رو ب وقتش تلافی میکنه هرکاری کنی چ خوب چ بد همین جا تسویه حساب میشه باهات

اره برای خودم دیدم ولی برای کسیو که سالهاست بدی کرده رو نه دلم میگیره همیشه میگم خدا ادم بدارو نمیبینه

اره برای خودم دیدم ولی برای کسیو که سالهاست بدی کرده رو نه دلم میگیره همیشه میگم خدا ادم بدارو نمیبی ...

من مثال نمیزنم کسیو خودم رو برات میگم هنرستان میرفتم پسرعموی دوستم منو دیده بود خوشش اومده بود خلاصه باهم دوست شدیم بنده خدا دانشگاه افسری قبول شد همش میگفت بخدا من قصدم باهات ازدواجه من احمق اصلا انگار نمیدمش

خبلی بی توجهی کردم بهش هرجا میرفت اولین سوغاتی رو برام میگرفت هنوزم انگشتری رو که از مشهد برام گرفت رو دارم خییییییلی عذابش دادم صبرش دیگه لبریز شد یه شب گفت میرم تا راحت شی اما از خدا میخام یه روز عاشق کسی شی که حاضر باشی جونتم براش بدی اون اما تورو نبینه مثل الان خودت

اون که رفت گفتم چقد چرت میگه اون موقع من سال اخر هنرستان بودم گذشت تا زمانی که دانشگاه رفتم 

توی تلگرام با یه پسر اشنا شدم 4سال باهاش بودم تموم کارایی که کردم1000برابرش سرم اومد دیگ گله نکردم اون موقع بود که فهمیدم چوب خدا بیصداست

من مثال نمیزنم کسیو خودم رو برات میگم هنرستان میرفتم پسرعموی دوستم منو دیده بود خوشش اومده بود خلاصه ...

میدونم منم تاوان همه کارام دادم ولی از دونفر نمیگذرم و دوس دارم بفهمم که نفرینم گرفته من اصلا اهل نفرین نیستم ولی گند زدن تو زندگیم

میدونم منم تاوان همه کارام دادم ولی از دونفر نمیگذرم و دوس دارم بفهمم که نفرینم گرفته من اصلا اهل نف ...

عجله نکن عزیزدلم

خدا بزرگه