بچه ها جواب بدین اگر یه بچه ای که تازه به دنیا اومده و بعد از واکسن تشنج میکنه و سیاه میشه البته الان نه ماهشه و بهونظر مشکلی نداره لازم که پیش دکتر مغزو اعصاب بره و نوار مغز ازش گرفته بشه
خیال خودت راحت می شه انشاالله که کوچولوت سالم وسلامت باشه همیشه
اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر یک مادرهستم به وجود خودم افتخار می کنم 😋 من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن
گویا بچه منم روز تولد ک تو بیمارستان واکسن بدو تولو رو زدن سیاه میشه و نفسش میره..اینارو مامانم گفت..بعد ۹ ماه دوباره تو هوته همونجوری شد بدون تب و علایم..خیلی بد بود من بدترین روزمو گذروندم..دو روز,بیمارستان بستری بود و اللنم دارو میخوره و زیر نظر دکتر مغز و اعصابه الهی همه بچه ها سلامت و شاد باشن..برای دختر منم دعا,کنید