2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته😭

142 بازدید | 19 پست

هرکاریم بکنم..باز شوهرم از توی کارام یچیزی درمیاره که بگه تو باخانواده من مشکل داری.

امشب گفت یسربریم اونجا گفتم من کاردارم گفت یهفتس نرفتیم خونشون البته دو روزپشت هم جایی پیش هم بودیم ولی میگه خونشون فرق داره.گفتم باشه.

ولی چون دیرحاضرشدم یعنییاعت۱۰ باهوم دعواکرد ک ت عمدا لفتش میدی و ...

هرچی دلش خواست گفت و ی چیزای ریزو جزئی ک اصلا پشتش نیت نبود سرهم کرد ک بگه من نیتی داشتم

همیشه سرهمه چی همینه.

نمیدونم باید چکارکنم😭

محلش نده همینو میتونم بگم فقط

20 اسفند1400. 8 صبح روز جمعه ای که از شبش از استرس خابم نمیبرد گوشیم زنگ خورد که ای کاش نمی‌خورد ای کاش اون جمعه رو نمیدیدم صدای پشت گوشی که با گریه گفت بیا که بابا حالش خیلی بده. لباس مشکی پوشیدم و رفتم و پارچه سیاه روی در دیدم و پدری که دیگه نبود.اون جمعه من مردم. از اون روز هر جمعه می میرم. خدایا متنفرم از تمام جمعه هات. خدایا از چیزی که می‌ترسیدم سرم اومد از من ک گذشت هیچکسو با عزیزانش امتحان نکن خدایا. خدایا میشه فقط یه روز پدرمو بهم برگردونی 😭خدایا دلم ازت پره ولی بازم شکرت. خدایا دومین نی نیمم گرفتی نمیدونم حکمتت چیه دلم شکسته ولی بازم شکرت 💔بابایی نی نی من ک خیلی دوست داشتی ببینیش اومد 💖 میدونم که از اون بالا واسش دعای خیر میکنی. دوست دارم🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا از منم همینه درصورتی ک اینقدر ک من خونه مادرشوهرم میرم حونه مامان خودم نمیرم دلم خیلی گرفته میخام برم ی جای فقط گریه کنم

خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ..این صبر که من میکنم افشردن جان است

اگه دیدی مردی اخلاقای خاله زنکی داره بدون تو خونشون مادر و خواهرش این مدلی بودن ازشون یاد گرفته

وگرنه مغز کدوم مردی تحلیل میکنه که فلانی دیر حاضر شد پس حتما منظوری داره😐

اگه دیدی مردی اخلاقای خاله زنکی داره بدون تو خونشون مادر و خواهرش این مدلی بودن ازشون یاد گرفته وگر ...

دقیقا مامانش همینطوره و خیلی باهم جیک تو یک بودن و هستن

دقیقا از منم همینه درصورتی ک اینقدر ک من خونه مادرشوهرم میرم حونه مامان خودم نمیرم دلم خیلی گرفته می ...

منکه میگم اینا ک فکرشن همینه.حداثل کارخودمونو بکنیم ک دلمون نسوزه والا

اخه نمیشه چون اون اصلا چپکی قضاوت میگنه باهمون قضاوتم بامنو خانوادم برخورد میکنه و بهمم میریزه

میفهمم منم شوهرم گاهی برعکس قضاوت میکنه میگم داری اشتباه میکنی هرچی تو مغز تو میگذره همون نیس الان دیگ بی محلی میکنم 

20 اسفند1400. 8 صبح روز جمعه ای که از شبش از استرس خابم نمیبرد گوشیم زنگ خورد که ای کاش نمی‌خورد ای کاش اون جمعه رو نمیدیدم صدای پشت گوشی که با گریه گفت بیا که بابا حالش خیلی بده. لباس مشکی پوشیدم و رفتم و پارچه سیاه روی در دیدم و پدری که دیگه نبود.اون جمعه من مردم. از اون روز هر جمعه می میرم. خدایا متنفرم از تمام جمعه هات. خدایا از چیزی که می‌ترسیدم سرم اومد از من ک گذشت هیچکسو با عزیزانش امتحان نکن خدایا. خدایا میشه فقط یه روز پدرمو بهم برگردونی 😭خدایا دلم ازت پره ولی بازم شکرت. خدایا دومین نی نیمم گرفتی نمیدونم حکمتت چیه دلم شکسته ولی بازم شکرت 💔بابایی نی نی من ک خیلی دوست داشتی ببینیش اومد 💖 میدونم که از اون بالا واسش دعای خیر میکنی. دوست دارم🖤

سعی کن روزی که برا رفتن خونشون برنامه چیدین کاراتو تنظیم کنی به موقع برید میدونم انتطار،زیادیه ولی اگه تنها مشکل زندگیتون همینه سخت نگیرید😐اگه تنها چیزی که بهش گیر میده اینه سخت نگیر

الان بیشتر جواب میده؟

الان ک زیاد محل نمیدم فقط میگم فکرت اشتباهه کمتر غر میزنه

منکه میگم اینا ک فکرشن همینه.حداثل کارخودمونو بکنیم ک دلمون نسوزه والا

اره بزن ب پروگی حالم داره بهم میخوره دیگه

خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ..این صبر که من میکنم افشردن جان است
الان ک زیاد محل نمیدم فقط میگم فکرت اشتباهه کمتر غر میزنه

شوهر من اصلا غر نمیزنه..سکوت میکنه و بهم محل نمیده. بعدش باهام خوب میشه.ولی تو همون خوبی در اولین فرصت باعملش حالمو میگیره .اعتراضم کنم میگهچیزی ک عوض داره گله نداره. هرچیم بگم داری اشتباه قًاوت میکنی قبول نداره میگه ن من اشتباه نمیکنم