2777
2789
عنوان

معده درد

50 بازدید | 10 پست

سلام الان سه روزه معدم درد میکنه .دردش شبیه درد پریود هست .دقیقا تا پریودم تمکم شد این دل درد شروع شده .علتش چیه کسی میدونه .

خدای من به خاطر همه چیزهای خوبی که بهم دادی شکر ،شکر ،شکر.دوستت دارم خدا ،همیشه بامن باش.
چند روزه اینطوری هستی؟ برو متخصص گوارش

سه روزه خیلی دردش بده

خدای من به خاطر همه چیزهای خوبی که بهم دادی شکر ،شکر ،شکر.دوستت دارم خدا ،همیشه بامن باش.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه دردش رو پشت کمرت بین جناق سینه ات هم جسش میکنی از معده هس.. یه کپسول امپرازول بخور. چیز دیگه نخو ...

دردش زیر جناق سینمه .

دزسته. معده هس. یه راینیتیدین یا امپرازول بخور دیگه هیچی نخور. سعی کن بالا بیاری معده ات سبک میشه. م ...

الان رانیتیدین خوردم امپرازول ندارم .بالا بیارم خوب میشم .علتش چیه ..

حالت تنگی نفس هم داری

لطفا مطالبی که درباره طب سنتی که چی بخورید و چی نخورید رو گذاشتم گوش نکنید بعضیاش اشتباه بوده 🥲                                               کسایی هم که انجام دادن واقعا ببخشید من قصدم خیر بود خیلی دوست داشتم به بقیه کمک کنم و یکم یاد گرفتم فکر کردم خیلی یاد گرفتم و همه چی تمومم🥲                                          🌸به بزرگی خودتون ببخشید🌸
الان رانیتیدین خوردم امپرازول ندارم .بالا بیارم خوب میشم .علتش چیه ..

اسید معده ات زیاده. من دکتر بهم گفت معده دردت عصبی هس.  اسید معده ام زیاد میشه باعث معده دردم میشه. اره من بالا میارم خوب میشم سریع. 

حالت تنگی نفس هم داری

تنگی نفس نه ولی قفسه سینم یکم سنگینه .مثل حالت بغض 

تنگی نفس نه ولی قفسه سینم یکم سنگینه .مثل حالت بغض  

و کم اشتها شدی؟ یا یبوست داری؟

لطفا مطالبی که درباره طب سنتی که چی بخورید و چی نخورید رو گذاشتم گوش نکنید بعضیاش اشتباه بوده 🥲                                               کسایی هم که انجام دادن واقعا ببخشید من قصدم خیر بود خیلی دوست داشتم به بقیه کمک کنم و یکم یاد گرفتم فکر کردم خیلی یاد گرفتم و همه چی تمومم🥲                                          🌸به بزرگی خودتون ببخشید🌸
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز