2777
2789
عنوان

حاجات مهم

94 بازدید | 15 پست

سلام

راستش من خیلی اهل نماز‌خوندن‌نیستم ولی خیلی دعا‌میکنم یه ارزوی خیلی مهم توی دلم هست و ناامیدم‌ 😢میشه لطفا اگه دعایی هست که خدا حاجتمو برآورده کنه بهم معرفی کنید ممنونم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دعای ناد علی من که یه بار واسه رانندگی که امتحان داشتم خوندم و بعد با سخت ترین سرهنگ قبول شدم 

انشالله حاجت دلت برآورده بشه 

خدا جونم شکرت بابت تک تک داده هات دوست دارم 🍀❤

سلام ان شالله ولی یه چیزی بگم هرجور شده نمازتو بخون من خاکدبرسر نماز میخونم ولی خیلی بد همیشه عهد می کنم دفعه بعد خوب بخونم 

نمازخوندن خیلی کمک میکنه درحالی که وقتی هم ازمون نگیره 

نماز نخونی دعا کنی چ فایده عزیزم

خدا خودش گفته مرا بخوانید تا اجابت کنم شما را 

وقتی برا عبادت کردنش وقت نزاریم چجوری انتظار داشته باشیم ب حرفامون گوش کنه

برا حاجت روا شدنم ی صلوات میفرستی🙏😇
نماز نخونی دعا کنی چ فایده عزیزم خدا خودش گفته مرا بخوانید تا اجابت کنم شما را  وقتی برا عباد ...

نمیدونم😢ناامیدم حس میکنم خوندن و نخوندنم فرقی نداره و خدا به هر حال منو نمیبینه

نمیدونم😢ناامیدم حس میکنم خوندن و نخوندنم فرقی نداره و خدا به هر حال منو نمیبینه

عزیزن خدا ترو میبینه این تویی ک اونو نمی بینی

نا امیدی خودش گناهه

عزیزن خدا ترو میبینه این تویی ک اونو نمی بینی نا امیدی خودش گناهه

اخه یه ادمایی میبینم که اصلا هیچ اعتقادی ندارن و خوشبختن ولی منکه هی با خودم میگم نه هرچی بشه خداهست و کنارمه و تنها نیستم ولی کارام اصلا رو به راه نمیشه

اخه یه ادمایی میبینم که اصلا هیچ اعتقادی ندارن و خوشبختن ولی منکه هی با خودم میگم نه هرچی بشه خداهست ...

ت ب آدمای دیگه کاری نداشته باش

چون ایمانت ب قدرت خدا کامل نیس کارات رو ب راه نمیشه 

اخه یه ادمایی میبینم که اصلا هیچ اعتقادی ندارن و خوشبختن ولی منکه هی با خودم میگم نه هرچی بشه خداهست ...

عزیزم این طور نگو ان شالله همه چی درست میشه توبرای رضای خدا کاراتو انجام بده خداهم برات جبران میکنه 

خدا به جاهایی خودشو نشون میده که ادم دهنش وامیمونه