2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم رابطه بدون دخول!؟🙄 بعد بارداری!؟🤔 با گرد افشانی که نمیشه حامله شد قربونت برم🥴

نمیشه؟

ببخشید معذرت میخوام واقعا..روم سیاه که میگم..ولی تو نت نوشته با پرده ام میشه حامله شد..برا همین دخترا استرس میگیرن

چک کن ببین تنبلی تخمدان با کیست نداری

الکی ام استرس نگیر قذچدیم بود مردا رد میشدن از کنار زنا حامله میشدن الان از این خبرا نیست تا پدر اقدام درنیاد بارداری صورت نمیگیره

ن اخه ریخت روم🥺ببخشید رک میگم

بابا از پوست که جذب نمیشه گلم...منم الان پنج ساله ازدواج کردم و طبیعی جلوگیری میکنیم،به همین روش که گفتی😕پس من باید الان یه عالمه بچه داشته باشم دیگه😑

🧒🏼شازده کوچولو:پس کِی همی چی درست میشه!؟                🦊روباه:وقتی که بفهمی همه چی به خودت بستگی داره...
نمیشه؟ ببخشید معذرت میخوام واقعا..روم سیاه که میگم..ولی تو نت نوشته با پرده ام میشه حامله شد..برا ه ...

نت رو ولش کن عزیزم...فقط به آدم استرس میدن،این موردی که ایشون میگن که اصلا نمیشه ولی اینی که شما میگی شاید یک در یک میلیون احتمالش باشه

🧒🏼شازده کوچولو:پس کِی همی چی درست میشه!؟                🦊روباه:وقتی که بفهمی همه چی به خودت بستگی داره...
۲۲ روز گذشته ۴ تا بی بی چک زدم 

نه بابااااا. اگه بود تاحالا نشون میداد. حالتاتم معلوم میشد. الکی چرا خودتو اذیت میکنی. برو خوش باش ولی شقایقو از خودتون دور نکنید

چه چفیه ها که خونی شد تا چادرم خاکی نشود...