2777
2789
عنوان

بچه ها بچه ها شوهرم پیام داد...

424 بازدید | 10 پست

اونایی که در جریان تاپیک قبلم بودن خواستم از نگرانی درشون بیارم😅 شوخی کردم ولی واقعا بعضی هاتون خیلی عشقید با ادم درد و دل میکنین 😘

بعداز ۵ روز قهر پیام داده فعلا خشک خشک میحرفیم😊 

الهی هیچ زن و شوهری هیچوقت قهر نباشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچی فعلا خیلی رسمی هستیم شارژ فرستاد شارژم ته کشیده بود😂

منظورم اینه سر حرفو چطور باز کرد ؟ 

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم . 🌾🌾🌾مشکل مردم ما نفهمیدن نیست ترس از فهمیدنه . شک ندارم روزی میرسه که بی پروا حرف میزنیم و تعلیق نمیشیم . 
اهان شماره یه کارگاهی رو میخواس چجور بفهمونم بهش امروز ولنتاین بود 😐

ای بابااااا ، دختر جون میخوام بدونم در مورد رابطتون چیزی گفت یا نه 

ولنتاین الان وقتش نیست بعد از اینکه آشتی کردی بگو توقع داشتم ازت  . بعدشزبگو حالا نقدی جبران کن تا ددس عبرت بشه برات

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم . 🌾🌾🌾مشکل مردم ما نفهمیدن نیست ترس از فهمیدنه . شک ندارم روزی میرسه که بی پروا حرف میزنیم و تعلیق نمیشیم . 
ای بابااااا ، دختر جون میخوام بدونم در مورد رابطتون چیزی گفت یا نه  ولنتاین الان وقتش نیست بعد ...

نه اصلا راجبش حرف نمیزنه که چی گفته و فلان میخواد ماس مالی کنه به نظرت به روش بیارم یان؟

نه اصلا راجبش حرف نمیزنه که چی گفته و فلان میخواد ماس مالی کنه به نظرت به روش بیارم یان؟

آره حتما 

بگو چرا اون حرفو زدی ؟ دو نفر که همو دوست دارن اینجوری حرف میزنن ؟