2777
2789
عنوان

یه مشکل بزرگ

140 بازدید | 11 پست

خانوما الهی که خیر ببینین و حاجت روا شین یه مشکلی به وجود اومده برا من و عشقم تورو خدا نفری هر چقدر صلوات میتونین بفرستین واسم حل شه 😥

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
ایشالا ک هرچی زودتر حل میشه

انشالله خدا از دهنت بشنوه خوشبخت شی الهی به آیندم ربط داره 😔😔😔

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرچی خیره عزیزم بسپار ب خدا بهترینارو رقم میزنه واست

انشالله خدا از دهنت بشنوه خوشبخت شی الهی 

همچنین تو دوست عزیزم♡

فدات 

ختم ذکریاجواد الائمه ادرکنی بردار تا ۱۰رجب ۱۴هزاربار بگو ۱۰ رجب که ۴اسفند هست تولد امام جواد هست .بر ...

مرسی عزیزم انشالله خدا خیرت بده چشم تورو خدا توام دعا کن تا عید عقد کنیم اسمم طاهره اس به دعاتون احتیاج دارم برام دعا کنین 

مرسی عزیزم انشالله خدا خیرت بده چشم تورو خدا توام دعا کن تا عید عقد کنیم اسمم طاهره اس به دعاتون احت ...

ان شاءالله اگر به صلاحت هست ازدواج کنی چشم منم دعا میکنم.ازقانوم جذبم میتونی استفاده کنی برا ازدواج تو گوگل سرچ گنی برات میاره 

بهترینها را برات ارزو میکنم 

ان شاءالله اگر به صلاحت هست ازدواج کنی چشم منم دعا میکنم.ازقانوم جذبم میتونی استفاده کنی برا ازدواج ...

دورت بگردم من مرسی خوشبخت شی الهی