bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18854 عنوان یه مشکل بزرگ 140 بازدید | 11 پست خانوما الهی که خیر ببینین و حاجت روا شین یه مشکلی به وجود اومده برا من و عشقم تورو خدا نفری هر چقدر صلوات میتونین بفرستین واسم حل شه 😥 الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین 1399/11/26 | 23:26 10 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18854 ایشالا ک هرچی زودتر حل میشه انشالله خدا از دهنت بشنوه خوشبخت شی الهی به آیندم ربط داره 😔😔😔 الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
poti_poti عضویت: 1398/07/06 تعداد پست: 1121 انشالله خدا از دهنت بشنوه خوشبخت شی الهی به آیندم ربط داره 😔😔😔 هرچی خیره عزیزم بسپار ب خدا بهترینارو رقم میزنه واست
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18854 هرچی خیره عزیزم بسپار ب خدا بهترینارو رقم میزنه واست انشالله خدا از دهنت بشنوه خوشبخت شی الهی الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
poti_poti عضویت: 1398/07/06 تعداد پست: 1121 انشالله خدا از دهنت بشنوه خوشبخت شی الهی همچنین تو دوست عزیزم♡
قاصدک۹۹ عضویت: 1399/11/26 تعداد پست: 19 ختم ذکریاجواد الائمه ادرکنی بردار تا ۱۰رجب ۱۴هزاربار بگو ۱۰ رجب که ۴اسفند هست تولد امام جواد هست .برای ازدواج و نیارهای مادی این ختم عالیه
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18854 همچنین تو دوست عزیزم♡ فدات الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18854 ختم ذکریاجواد الائمه ادرکنی بردار تا ۱۰رجب ۱۴هزاربار بگو ۱۰ رجب که ۴اسفند هست تولد امام جواد هست .بر ... مرسی عزیزم انشالله خدا خیرت بده چشم تورو خدا توام دعا کن تا عید عقد کنیم اسمم طاهره اس به دعاتون احتیاج دارم برام دعا کنین الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
قاصدک۹۹ عضویت: 1399/11/26 تعداد پست: 19 مرسی عزیزم انشالله خدا خیرت بده چشم تورو خدا توام دعا کن تا عید عقد کنیم اسمم طاهره اس به دعاتون احت ... ان شاءالله اگر به صلاحت هست ازدواج کنی چشم منم دعا میکنم.ازقانوم جذبم میتونی استفاده کنی برا ازدواج تو گوگل سرچ گنی برات میاره بهترینها را برات ارزو میکنم
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18854 ان شاءالله اگر به صلاحت هست ازدواج کنی چشم منم دعا میکنم.ازقانوم جذبم میتونی استفاده کنی برا ازدواج ... دورت بگردم من مرسی خوشبخت شی الهی الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین