2777
2789
عنوان

جنسیت جنین

545 بازدید | 49 پست

هفته ۱۹ام رفتم سونو آنومالی جنسیت جنین رو ۹۰ درصد گفت دختره، کسی بوده اینجوری باشه که حتما دختر باشه یا ممکنه اشتباه باشه؟ به نظرتون چند روز بعد دوباره برم سونو مطمئن شم یا قطعیه؟؟؟

قطعیه

یه صلوات یا حمد مهمونم کنین💚😞🙏انشأالله به چیزی که میخوام برسم😍 و همه چی زودتر حل بشه😞💚😍انشأالله همه حاجت روا بشن و همه گرفتاری ها حل بشه💚🙏 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚😍 برای شهیدان سید مجتبی علمدار شهید سید احمد پلارک سید رضا حسینی شهید ابراهیم هادی شهید تورجی زاده شهید علیرضا کریمی و تمام شهدا صلوات بفرستین برای 14 معصوم برای محمد و آل محمد برای نرجس خاتون و سلامتی آقا امام زمان صلوات🙏💚😍اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هی نرو سونو خوب نیس

خدایا امشب شب عید جوادالائمه اس  نمیدونم چیشد ک گفتم امضامو عوض کنم شاید به دلم انداختی خدایا تورو به حق فاطمه زهرات تورو به حق زینب کبرا نی نی تو دلیمو سالم بزار تو بغلم  نی نیم عزت منه 😍اللهم صلی علی محمد و آل محمدو عجل فرجهم 🌷ماشالله لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم 😍                      

انشالله همونی باشه ک دوست دارید

باز شوهر بی بهانه با ادایی کودکانه هیکل چون استوانه میکند غر غر به خانه یادم آید روز اول گردنش گج. دست و پا شل پیش بابا موش میشد سر خیش تا گوش می شد دختری افتاده بودم مهربان و ساده بودم نرم و نازک شاد و چابک چشمهایم همچوو آهو عطر موهایم چو شب بو می شنیدم از لب او : حرفهایی همچو جادو : من غلام خانه زادت جان دهم هر دم به یادت گر نیایی خانه ی من میگریزد روحم از تن بعد از آن گفتار زیبا خام گشتم من همانجا 😄 شد به پا جشن عروسی کیک و شام ودیده بوسی بعد از آن دیگر ندیدم هرگز آن اوقات بی غم قسمتم یک مرد جاانی اندکی لوس و روانی بی اراده همچو یابو پر خور و مغرور و پر رو هرکه کرد این دوره شوهر خاک بر سر گشت و حیران شد پشیمان شد پشیمان شد پشیمان 😂😂                     

۱۹هفته کاملا مشخصه .دختره الکی نرو

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

قطعیه من 12 هفته سونوی ntگفتن دختره 18 هفتگی هم انومالی گفتن دختره 

28 هفتگی هم رفتم سونو دکتر داشت دوباره جنسیت رو چک می‌کرد خودم دیدم که دختره😍 شبیه عروسک بود پاهای کوچولوش🥰

قطعیه من 12 هفته سونوی ntگفتن دختره 18 هفتگی هم انومالی گفتن دختره  28 هفتگی هم رفتم سونو دکتر ...

عزیزم زنده باشه منم پارسال این موقع ها دخترمو تو سونو میدیدم😍

خدای مهربونم تودلیمو صحیح وسالم بهم برسون🙏🙏