2777
2789

اره خاهرام

کلا ژنتیک ما اینجورع

پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبول‌نمیکنم🌸

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مامان منم ایجوری بوده 

دقیقاااا

الان خودمو با صدجور قرص میخام چاق کنم نمیشه

میگن بری شوهر چاق میشی

متاسفانه چاقی هم شده حسرت

پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبول‌نمیکنم🌸
هیچ تغییری نکردی ؟ بعد از ازدواج

نه لاغرتر شدم بعد ۱۴ سال کمی جون گرفتم

گر نداری دانش ترکیب رنگ 🌹 بین گلها زشت یا زیبا مکن/ خوب بودن شرط انسان بودن است❤ عیب را در این و آن پیدا مکن《مولانا》....همه زندگیم بچهام     
منم دقیقن  پاهات باریکه توهم؟

اره مچ دستم14سانته😁

دقیقاااا الان خودمو با صدجور قرص میخام چاق کنم نمیشه میگن بری شوهر چاق میشی متاسفانه چاقی هم شده ...

برچسب ها: منضج و مسهل سودا
ترکیبات منضج سودا : اسطوخدوس ، افتیمون ،زرشک سیاه ، گل ختمی ،رازیانه ،شاهتره ، شیرین بیان ،ترنجبین،انجیر خشک ، سپستان ، گاوزبان ، بسفایج ، تخم و برگ کاسنی ، صمغ عربی ،بادرنجبویه ،مویز منقی ، عناب،پرسیاوشان.
موارد مصرف : در افرادی که غلبه سودا دارند ، تعدیل قوام خلط و تنقیه خلط سودا و خلط سوداوی را می پزاند و آماده دفع می کند .تقویت مغز ، رقیق کننده خون.
نحوه مصرف : یک قاشق غذا خوری از پودر را شب خیسانده ،صبح با یک لیوان آب دم کرده و میل شود .
مدت مصرف : 15 روز منضج و روز شانزدهم مسهل آن مصرف گردد.
عوارض : در صورت عدم مصرف صحیح و عدم مصرف مسهل ممکن است خلط  در بدن به حرکت درآمده و دفع نشود .لذا توصیه به مصرف صحیح مسهل، طبق دستور می شود .
مزاج : معتدل به گرم و تر

کسانی که دارای استرس _ اضطراب _ دلهره  تشویش نگرانی  میل به گریستن
از زندگی بیزاز بودن  دایم الفکر بودن  بد غذا بودن  به مرگ‌فکر کردن  کارها را  نصفه رها کردن  حال کاری را نداشتن  زود خسته شدن
یبوست داشتن
بیزاز از زندگی‌
ار هیچ چیزلذت نبردن
دم دمی مزاج هستند
پوستشان خشک است
چاق نمیشوند
بد غذایند
یبوست دارند
لجباز هستند
زود چیزی زا حفظ‌میکنندزود فزاموش‌میکنند
قرص اعصاب و روان میخوزند
خواب سبک دازند
چاق نمیشوند
اینها همه‌نشانه غلبه سودا یر بدن است
از ترگیبات فوق هر کدام به نسیت مساوی بگیریدو شب یک‌سرپنجه ور دو لیوان اب بزیزید و‌بزارید تا صبح باشد صبح در همان اب مدت ۵دقیقه به ارامی بجوشانید
سپس‌صاف‌کنید ک‌مدت ۱۵ روز‌اول صبح یک‌استکان یا یک لیوان با یگ قاشق تزنجبین حل شده دران بخورید

خدایا شکرت ازت سپاسگزارم 😍🌷🌸