2777
2789
عنوان

اسم @این چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 4966 بازدید | 33 پست
ای دورت بگردم@😂

😂😂😂😂ایول خلاقیت

عضو گروه نارنجی🤭قد160 وزن67وزن هدف 52💪تاریخ شروع(1/10/99💪 خب الان73 کیلو شدم و لاغرم نکردم هیچ چاقم کردم😐🏃‍♀️اگ میشه کمکم کنید مرسی اهه                                     با اجازتون تیکرم الکیه🤭🤭🤭🤪                                         فقط غییر ممکن غییر ممکنه شک نکن ک میتونی💪                                                                             خدایا هرچ مشکلاتم بزرگ باشند تو از آنها بزرگتری❤️من بی صبرانه منتظر معجزه های تو هستم❤️  ❤️          تا اینجا اومدی یه صلوات از ته دلت   واسه امام زمان و     عاقبت بخیری من و خودت بفرست🌹🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ات ساین

اون‌خُداست‌کِ‌مهرَبون‌بَخشندست‌:/          مَن‌فاصله‌خَندیدنم‌تا‌رددادنم‌یلَحظَس🌊💯⚖😏                       آدمایی‌واسه‌ماع‌خاصن‌کِ‌مارو‌با‌اخلاق‌بَدمون‌خاصَن🤙🏾📿🦂 🔞          ن میتونی بام باشی ن میتونی جام باشی اینو گفتم در جریان باشی😼💯                           کِ اگ غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم🌏🩸🚫🥀
_ اندرلاين اينه

مرسی چیز دیگ ای نیست تو خوندن اینا🤪🤪🤪ات ساین مثلا مریم اندر لاین نقطه داد کام درست؟ 

عضو گروه نارنجی🤭قد160 وزن67وزن هدف 52💪تاریخ شروع(1/10/99💪 خب الان73 کیلو شدم و لاغرم نکردم هیچ چاقم کردم😐🏃‍♀️اگ میشه کمکم کنید مرسی اهه                                     با اجازتون تیکرم الکیه🤭🤭🤭🤪                                         فقط غییر ممکن غییر ممکنه شک نکن ک میتونی💪                                                                             خدایا هرچ مشکلاتم بزرگ باشند تو از آنها بزرگتری❤️من بی صبرانه منتظر معجزه های تو هستم❤️  ❤️          تا اینجا اومدی یه صلوات از ته دلت   واسه امام زمان و     عاقبت بخیری من و خودت بفرست🌹🌹
مرسی چیز دیگ ای نیست تو خوندن اینا🤪🤪🤪ات ساین مثلا مریم اندر لاین نقطه داد کام درست؟ 

براي دات كام بايد كلمه com هم جلوش باشه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

براي دات كام بايد كلمه com هم جلوش باشه

ممنون امشب میخواستم ب کسی بگم اسماشون بلد نبودم هی میگفتم ای 🤪🤪

اد

At عزيزم

Add ك معني نداره

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

. مشه داد

نباید بگم نقطه🤪🤪🤪