2777
2789
عنوان

پدرم و همسرم

223 بازدید | 10 پست

پدرم سر یه جریانی(چندین ماه پیش) به شوهرم گفت خیلی دور ور داشتی و پررو شدی، ذات خودتو نشون دادی بهمون... 

ازون موقع شوهرم کینه گرفته

امروز دیدم اسم بابام تو گوشیش به نام( پدر مریم) 

یعنی پدر من سیوه

خیلی ناراحت شدم همینطور دارم گریه میکنم

بهش گفتم دوس داشتی منم اسم مادرتو 

مادر حمید سیو کنم مثلا؟ 

میگه دلخورم از بابات

دارم دق میکنم 

چشمام درد میکنه از بس گریه کردم

🖐️

شاید بگین این دیوونس که هی این تایپیک تکرارمیکنه، ولی من مستاصل شدم، هیچ پناهی برای درددل جز اینجا ندارم،. ازدیشب تاحالا بدجور بهم ریختم، اینا که انقد باهم صمیمی بودن، اسم بابام تو گوشیش بابا بود جونش بره بابام در میرفت حالا شده پدر مریم 😔

منو ببخشید 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خودتون بودی مادر شوهرت باهات اینطوری حرف میزد کینه می گرفتی. تجربه ثابت کرده اصلا اصلا دخالت نکن و به روی خودت نیار خودش کم کم فراموش میکنه و درست میشه. هرچی واکنش نشون بدی بدتر هم براش یادآوری میشه هم حساس تر میشه

خدایا نفرین نمیکنم فقط واگذار میکنم به خودت .....خودت مثل همیشه می‌دونی چیکار کنی.... می‌دونم صبر تو چهل ساله
خیلی و به شدت بی چشم و رو

افرین گلم من حموم ندارم وقتی میرم خونه مامانم به شوهرم میگم بیا اونجا برو حموم امشبم اومد براش چای دم دادم شام کشیدم گفتم خسته اس اول که جلو خونوادم خیلی بد منو گفت بعدم اومد تو خونه شدوع کرد به مامانم و بابای مرده ام فحش داد گفتم بی چشم و رو میذاشتی دو ساعت از حموم رفتنت میگذشت جالبه باباش گفته خونه من حموم نیای چاه پر میشه

واسه چی فحش داد

اومدم خونه بهش میگم ممنون جلوی همه بد میگی یه ذره بچه هاتو نمیگیری فقط جلوی همه میگی بد تربیتشون کردم شروع کرد فحش دادن به خونوادم گفتم از حالا خودت میری حموم عمومی