2777
2789
عنوان

خانوادگی

56 بازدید | 9 پست

سلام به همگی بچه ها ببینید نظربدید 

مادرشوهرم نه به لحن بدی گفت نه چیزی به قول خودش شوخی شوخی حرف میزنه و چیزی توی دلش نیست اما من خییییلی ناراحت شدم 

گفت پسرم از بچگی از هرچی بدش میومد سرش اومد مثلا همیشه میگفته زن باید بلند قد باشه درصورتی که پسر خودشم خیلی بلند نیست .گفت الولم خوبه ها خوشگله اما پسرم از بلند قدا خوشش میومد منم به روی خودم چیزی نیاوردم رفته خونه و گریه کردم ... شما بودین چی میگفتین؟؟؟

🌠لطفا یه صلوات برای براورده شدن حاجتم بفرستید🌠😥 خدایا منو به ارزوم برسون 😥

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

گلم خیلی از قدیمیا اینجورین کلا وقتی شوخی میکنن فکر میکنن طرف ناراحت نمیشه؛شما به دل نگیر❤

ولی خب به نظرم الان دیگه نباید این حرفو میزد چون من دیگه عروسشم و جیزیم کم ندارم شکر خدا  اما گفتنشم درست نیست اخه

ولی خب به نظرم الان دیگه نباید این حرفو میزد چون من دیگه عروسشم و جیزیم کم ندارم شکر خدا  اما گ ...

بله گلم اشتباه میکنه

اما خب طرز تفکرش اینه؛یعنی قطعا نمیدونه که داره ناراحتت میکنه

مامان آراد و ماهان😍
بله گلم اشتباه میکنه اما خب طرز تفکرش اینه؛یعنی قطعا نمیدونه که داره ناراحتت میکنه

ممنونم از نظر و  پیشنهادت عزیرم😍