2777
2789
عنوان

دخترم دیگه خود زنی می کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1421 بازدید | 61 پست
ببین پسر منم ۱ سالشه .. اولی هم ۶ سالشه .. پس کاملا درکت میکنم.. ولی من بچه رو زود میخوابونم .. یه ...

خوش به حالتون می تونید مدیریت کنید بدبختی من اینه خواب نداره شب هر نیم ساعت بیدار میشه روز هم همینه اگه فقط خوابش خوب بود غمی نداشیم به همه کارم میرسیدم انرژی داشتم و تحمل باور کن روز می خوابه یه لیوان جا به جا نمی کنم با هم می خوابونمشون که مزاحم خواب هم نباشن درس هم مشق هاش رو خودش مینویسه تمرین باشه یا باید باباش بیاد از سر کار کمک بگیرتش یا کوچیکه رو میزارم تو اتاق با کلی اسباب بازی همش یکم سرگرم میشه باهاش کار میکنم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نبایددرموردخواهرش اینطوری بگین که حالادیگه نمی تونه خواهرکوچیکشوتحمل کنه 

والا نمیدونم چی درسته چی غلط یکم حسادت هم داره اینجور میگم بدونه من اونو بیشتر دوست دارم خودش هم خواهرش رو دوست داره سعی میکنم زیاد قربون صدقه دومی نرم 

والا نمیدونم چی درسته چی غلط یکم حسادت هم داره اینجور میگم بدونه من اونو بیشتر دوست دارم خودش هم خوا ...

بسم الله الرحمن الرحيم
جهت گریه کودکان 
آیه های 59 تا 62 سوره النجم به همراه اسم و اسم مادر کودک روی کاغذ سفید نوشته وبه گردن کودک آویز شود. 

أَفَمِنْ هَٰذَا الْحَدِيثِ تَعْجَبُونَ (٥٩) 

وَتَضْحَكُونَ وَلَا تَبْكُونَ (٦٠)

وَأَنْتُمْ سَامِدُونَ (٦١)تا آخر سوره .بعد از نوشتن سجده بجا آورد.این سوره سجده دارد. 
.

آرام شدن کودک 

امام علی(ع)فرمودند:

اگر کودکی زیاد گریه می کند و به خواب نمی رود،این آیه را بر او بخوانند،از گریه بازایستد و آرام گیرد:

«فَضَرَبنَا عَلَیِ آذانِهم فی الکَهفِ سِنینَ عَدَداً ثُمَّ بَعَثنَاهُم لِنَعلَمَ أَیُّ الحِزبینِ أَحصَی لِما لَبَثُوا أَمَداً»

ختم مجرب سوره انشراح

جهت رفع وحل مشکلات  و حاجت روایی

هرروز صبح در وقت بین الطلوعین به نیت حل مشکلات اداری. مالی .خانودگی.گره گشایی.دفع دشمن.تحصیل.تقویت حافظه.زیادی صبر وتواضع وفروتنی.ارامش روحی وجسمی وغیره.....
سوره انشراح هفت مرتبه باخلوص نیت وتقرب الی الله تلاوت شود.

بسم الله الرحمن الرحيم أَلَمْ نَشْرَحْ لَكَ صَدْرَكَ (1) وَوَضَعْنَا عَنكَ وِزْرَكَ (2) الَّذِي أَنقَضَ ظَهْرَكَ (3) وَرَفَعْنَا لَكَ ذِكْرَكَ (4) فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ يُسْراً (5) إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ يُسْراً (6) فَإِذَا فَرَغْتَ فَانصَبْ (7) وَإِلَى رَبِّكَ فَارْغَبْ (8)
خداوند در سوره شرح روی عسر ویسر تاکید میکند که بعد از هر گره یک گشایش هست در ایه فان مع العسر یسرا در ایه بعداز میفرماید انِّ مع العسیر یسرا یعنی بعد از گره گشایش هست منظور هیچ گره ای بسته نمیماند وباز میشود.فقط اینکه هر وقت فارغ شدی روی بخدا بیاور وبا رغبت یعنی باخواست خودت وخلوص نیت وبه زبان عام از ته دل از خدا درخواست کمک کن  نه از روی رفع تکلیف چون خداوند از درون  ونیت ما باخبر است .توضیح به صورت ساده بیان شده که همه متوجه عظمت وخواست وارداده خدا در مشکلات وحل مشکلات بشوند. تا ما از خدا درخواست کمک نکنیم خدا کمک نمیکند ادعونی استجب لکم اجیبُ دعوة الداعِ اذا دعانِ . 
😑😑😑😑😑😑شما چند سالته؟؟؟؟

انقدری سن دارم و انقدر بچه بزرگ کردم که میدونم این کار جوابه

شما این راهو پیش ببر از راه خوش رویی همش کاری کن کوچیکه دوست داشتنی به نظر بیاد برای بزرگه 

کنکور ۱۴۰۰
تا میتونیم سعی می کنیم براش وقت بزاریم یهو بغلش میکنم میگم هیچ کی تو نمیشه برام یا چیه این خواهرت هم ...

این خیلییی اشتباهه باعث شدید تو ذهنش خواهرش یه چیز بی ارزش و بد جلوه کنه شما باید در کنار محبت به بچه اولتون به دومی هم ارزش میزاشتین میگفتین ببین چقدر نازه ببین چقدر کارای بامزه میکنه ببین چقد دوستت داره و...

باید تو ذهنش اونو خوب میدید و باهاش خوب میشد الان حس میکنه اون یه آدم اضافس و نباید اصلا بهش رسید فقط میگه ساکت باشه و...

کنکور ۱۴۰۰
این خیلییی اشتباهه باعث شدید تو ذهنش خواهرش یه چیز بی ارزش و بد جلوه کنه شما باید در کنار محبت به بچ ...

می دونم همش خودم مقصر هستم چون تعادل ندارم یا زیادی بهش میرسم  یا بی جهت به خاطر خواهرش و عصبی بودنم دعواش می کنم دخترم هم خیلی حساس کلا این گریه می کنه اونم بغض می کنه اینجوره خودش مجازه دعواش کنه بزنتش ولی ای وای من یکم صدام بره بالا واسه خواهرش خونه رو میزاره سرش چرا دعوا می کنی مهربون باش این گریه میکنه خیلی عصبی میشه میگه باید آرومش نمی کنی چرا بلد نیستی چرا گریه میکنه مگه مریضه چرا نمیبریش دکتر 

بچه کوچیکتونو دوست نداره؟ 

چرا خیلی دوسش داره ولی گریه می کنه عصبی میشه امروزم خیلی گریه میکرد نمیدونم یه چیزی می خواست من محلش ندادم هی گفتم الان کار دارم مگه نمی بینی خواهرت گریه میکنه بزار برای بعد دیگه یهو قاطی کرد شوهر بردش اتاق یکم باهاش حرف زد با گوشیش باهاش بازی کرد آروم شد 

خدا ببخشه نمازم هم یه روز میخونم یه روز نه از خستگی مخصوصا صبح ولی از دندون میدونم همش گوشش رو میکشه ...

سلام خوشگلم

خدا،واجب رو نمی بخشه

مفهوم توبه یعنی قبل از دیدن عزراییل، آدم‌از گناهان توبه کنه و سعی کنه جبران کنه.

خیلیییی مهم حتما حتما بخونید»هر که در دنیا بیشتر صلوات بفرستد:۱)نزدیک ترین مقام به پیامبر اکرم (ص) را در آخرت دارد.۲)سنگین ترین عمل روز قیامت صلوات است. ۳)تنها چیزی که بعد نماز واجب، روز قیامت(یوم الحسره)مردم حسرت نمی خورند،صلوات است.۴)پیامبر ص:بر من بسیار صلوات بفرستید که آن نور قبر و نورصراط و نور بهشت است.۵)پیامبر (ص)،افراد را به میزان صلواتی که فرستادند می شناسد و شفاعت می کند.۶)خداوند متعال،حضرت ابراهیم (ع) را به دلیل صلوات زیاد فرستادن،خلیل اللّٰه معرفی کرد.۷)در روز جمعه،هیچ عملی بهتر از صلوات نیست و طبق روایات، فرشتگانی هستند که روز جمعه فقط صلوات را در نامه اعمال می نویسند.۸)هر کسی پایان گفتارش صلوات بفرستد،داخل بهشت خواهد شد.۹)هر دعایی که با صلوات همراه نباشد،بالا نمی رود.۱۰)صلوات باعث خشنودی خدا،آمرزش گناهان و دوری از عذاب و استجابت دعا می شود.پس بسیار بگویید: الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهُم