2777
2789
عنوان

دخترم دیگه خود زنی می کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1421 بازدید | 61 پست
کم توجهی میبینه یکم از توجهتو ب دختر بزرگه بده کوچیکه فعلا متوجه نیس  اونی ک متوحه هس اون بز ...

خب وقت نمی کنم اتفاقا خیلی می فهمه تا میرم یکم با این بچه درس کار کنم گریه می کنه میاد سمتم همش بغل می خواد داره رو درس دخترم تاثیر میزاره 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

صبح وشب گریه ونق میزنه همه خسته شدیم انرژی نداریم به اون یکی برسیم

شاید جاییش دردمیکنه بچه یا مشکلی داره دکتر بردی؟

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
وای گناه داره هر چی می خواد من میگم الان نه امروز نه حق داره من که مادرم کم آوردم اون از صداش خسته ش ...

تقسیم کنید مثلا وقتی همسرتون میاد با بزرگه حرف بزنه بازی کنه فیلم ببینه شما هم کوچیکه رو با خوراکی و بازی سرگرم کن.سعی کن باهاش بازی کنی حتما یه دکتر هم ببر شاید رفلاکس پنهانی چیزی داره کوچیکه.برای هر دو وقت بذار.کوچیکه خوابه بزرگه رو زودتر بلند کن باهاش تعامل داشته باش گناه داره

خب وقت نمی کنم اتفاقا خیلی می فهمه تا میرم یکم با این بچه درس کار کنم گریه می کنه میاد سمتم همش بغل ...

خب محبت سطحی رو بده بچه کوچیکت

ولی مثلا کادو بخر

عروسک سوپرایزش کن دختر بزرگتو 

باهاش دوتایی برین بیرون

ی جوری ک فک نکنه براتون مهم نیس

nil_کاربری دومم 😐

آخی بچه بزرگت حق داره احتمالا دیگه حواست فقط به گریه های کوچیکس از اون غافل شدی بهش برس گاهی کوچیکه ...

یا خدا مشکلم همینه دست تنهام کاش کرونا نبودپارکی میبردیمش یا جایی باباش بردش با ماشین بیرون خیلی هم براش خرید می کنه منم وقت گیر بیارم میگم پاشو بریم پای درسات میگم شرایطم اصلا خوب نیست

پس این همه تو نی نی سایت و روانشناسای معروف میگن بچه پشت سر هم بیارید براچیه؟؟؟برا همین.

پشت سر هم هم اذیت داره ولی حداقل بچه ی بزرگ اتقدر شکنجه نمیشه.سختی پشت سرهم آوردن گردن مادره ولی سختی فاصله انداختن گردن بچه ی بزرگ و مادر کیفش و میکنه دومی رو میاره

نماز میخونی؟ بچه های زیر دوسال چشم سومشون بازه همه چی می بینند. باید نماز و قرآن بخونی،شیطون ها از ...

خدا ببخشه نمازم هم یه روز میخونم یه روز نه از خستگی مخصوصا صبح ولی از دندون میدونم همش گوشش رو میکشه اما استامیوفن هم میدم آروم نمیشه 

بچه منم ۱ سالشه  .. تا مشکلی نباشه که گریه نمیکنه ... دختر کوچیکت چه مشکلی داره ؟

فکر کنم دندون بقلی هم هست میگه بشین کنارم تکون نخور ببخشید یه دستشویی میرم گریه تا بیام دختر اولم اصلا اینجور نبود 

خب محبت سطحی رو بده بچه کوچیکت ولی مثلا کادو بخر عروسک سوپرایزش کن دختر بزرگتو  باهاش دوتایی ...

تا میتونیم سعی می کنیم براش وقت بزاریم یهو بغلش میکنم میگم هیچ کی تو نمیشه برام یا چیه این خواهرت همش گریه خستمون کرده تو خوبی بزرگ شدی دوست داشتنی هستی 

فکر کنم دندون بقلی هم هست میگه بشین کنارم تکون نخور ببخشید یه دستشویی میرم گریه تا بیام دختر اولم اص ...

ببین پسر منم ۱ سالشه .. اولی هم ۶ سالشه ..

پس کاملا درکت میکنم.. ولی من بچه رو زود میخوابونم .. یه سری قوانین گذاشتم ...

مثلا وقتی پسر کوچیکم بیداره. ‌ فقط وقت بازی و غذا و حموم وو...

وقتی ام کوچیکه خوابه بقیه اجازه  کتاب و درس و تلوزیون و موبایل دارن .. 

اینجوری یه مقدار  مدیریت میکنم 

وزن اولیه ۶۵ ... وزن الان ۵۴.۴۰۰🌸🌸 ................شروع رژیم مرداد ۹۷ ...  قد ۱۶۲ .. 
پس این همه تو نی نی سایت و روانشناسای معروف میگن بچه پشت سر هم بیارید براچیه؟؟؟برا همین. پشت سر هم ...

اونم مشکلات خودش رو داره ..

شیر دهی که نمیتونی کامل بدی ..

بچه بزرگ به خاطر حاملگی مادر نمیتونی زیاد بغلش کنی .. 

اطرافیان من همه پشت هم دارن .... هر کدوم مزایا و معایب خودش رو داره 

وزن اولیه ۶۵ ... وزن الان ۵۴.۴۰۰🌸🌸 ................شروع رژیم مرداد ۹۷ ...  قد ۱۶۲ .. 
اونم مشکلات خودش رو داره .. شیر دهی که نمیتونی کامل بدی .. بچه بزرگ به خاطر حاملگی مادر نمیتونی زی ...

بعد دوسال شیر دهی کامل اقدام میکنی که بچه ی اول نه نیاز به شیر داسته باشه نه بغل.اتفاقا براش خوب هم هست چون از دوسال به بعد باید جدا بشه اتاقش و خیلی چیزی و مستقل بشه.اگه مادر باردار نشه دلش نمیاد بچه رو از خودش جدا کنه.

بله اگه قبل هیجده ماهگی اولی دومی رو بیاری اشتباست.

ولی بعد ۵سالگی دومی رو بیاری یکم روانشناسی کدوک خونده باشید متوجه میشید چه فشار روانی رو کودک مدرسه ای هست.چون قبول بچه ی دوم براش خیای سخته