2777
2789
عنوان

صرفا درد و دل..

136 بازدید | 16 پست

چند روز پیش تصمیم گرفتم رابطم با بهترین دوستمو در حد تموم کردن کم کنم. اسم خودشو جای لقبی که بهش داده بودم سیو کردم. تا جایی که میتونستم پیامام رو پاک کردم. تو اینستا ریموش کردم.

دیگه منتظر پیامش نیستم. چون میدونم برخلاف حرفاش اصلن جزو الویتهاش نیستم. دیگه دلم نمیخاد حرفامو بهش بگم چون وقتی بهتر فکر میکنم هیچوقت یک درصد طوری که من برای مشکلاتش بال بال میزدم براش مهم نبوده. دیگه دوس ندارم با ذوق و شوق درموردکسی که فقط اون ازش میدونست باهاش صحبت کنم چون این اواخر همیشه میزده تو ذوقم. 

حس میکنم سبک شدم، با اینکه برام سخت بود ازش دور بشم چون واقعا کسی غیر از اونو نداشتم که باهاش راحت صحبت کنم. ولی چ ارزشی داشت وقتی هیچوقت باهام راحت نبود و همیشه به دروغ میگفت که هست.

این چن روزه که حالم خیلی خوبه، آدمی نیستم که بتونم همه حرفامو تو دلم نگه دارم و با شناختی که از خودم دارم خیلی دیر میتونم یه دوست صمیمی دیگه ک باهاش راحت باشم پیدا کنم، حتی فک میکنم خیلی برا این کار پیرم:)

الحمدالله. فعلا که یه انرژی منفیه خیلی بزرگ رو از زندگیم حذف کردم، بقیه ش هم انشاالله که خوب پیش میره..!

ممنون میشم یه صلوات مهمونم کنید

اسی تاپیک اخرم گزارش بزن مرسی

من یه قانون جذبی ام آشنا به مسائل ضمیرناخوداگاه°•°•°•°•°•°• اگه تو نوشته هام کلمات بی ربط هست بخاطر اینکه ک از تایپ صوتی استفاده میکنم و بعضی کلمات و خود گوشی اصلاح میکنه•°•°•°•°•°متاسفانه اوضاع جوریه ک نمیشه سیاسی حرف نزد و کاربری  آدم فدای آزادی بیان میشه :/ •°•°•°• بحث سیاسی با کسی ک نفعش تو نفهمیدنه و ترجیح میده جاهل باشه اَخِ •°•°•°•   { ایخه شیماها سیتین پینجمین غیرب زیده اید } °•°•°•°•° نی نی سایت برا من یعنی کلی خواهر مادر باتجربه ک میتونن خیلی کمکم کنن...راستی اگه منو تو شب زدن رد خونمو از نی نی یار شب پیگیری کنین :/ .....اوووممم آهان اینم بگم ک ب نی نی یار ۵ هم تارگت میزنم :) پدر خوانده اس شک نکنین ....پشت دست من بازی کنین :///

اللهم صل علی‌محمدوآل محمد

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ی پادکست گوش میدادم میگفت ممکنع سالها با یکی رفاقت کنی و بعد اون همه سال تازه بفهمی ک علاقق و تغکراتتون عین هم نیس 

نباید بترسی 

مشکل ما اینع ک از تنها شدن میترسیم و میخوایم ادمای سمی رو نگه داریم 

در صورتی ک ضرره همش 

ن تنها پیشرفت نیستن باعث سقو ط ادمن 

باد ک حذفشون کنی لذتشو میفهمی

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

ی پادکست گوش میدادم میگفت ممکنع سالها با یکی رفاقت کنی و بعد اون همه سال تازه بفهمی ک علاقق و تغکرات ...

دقیقا. از وقتی به نتیجه رسیدم ک تنها چیزی که ازش میگیرم انرژی منفیه و منم ک کل انرژیمو براش میذارم، دیگه نتونستم مث قبل باشم و همه ی اینکارایی که کردم غیر ارادی بود. نه اینکه بخوام تموم کنم، فقط متوجه شدم ک تموم شده س و منم ک تازه متوجهش شدم

درکت میکنم عزیزم

پیش ب سوی حذف انرژی منفیای بیش تر 

“Dövüş sporlarını ruh halimi ve sağlığımı güçlendirmek için bir yol olarak seçtim. Doğa ve insanlardan fotoğraf çekmeyi çok seviyorum; her zaman etrafımdaki dünyadan ilham almak için peşindeyim. Hedefim sanatı ve sporu kullanarak toplumsal farkındalığı artırmak.”

دقیقا. از وقتی به نتیجه رسیدم ک تنها چیزی که ازش میگیرم انرژی منفیه و منم ک کل انرژیمو براش میذارم، ...

خیلیم عالیع 

الان ی جوری برای خودت بساز ک خودت لذت ببری

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)