2777
2789
عنوان

گروه فامیلی

160 بازدید | 21 پست

تو گروه فامیلمون عضوم .قرار میزارن برن باغ .ویلا .اش درست کنن.تولد میگیرن.کلا ده نفرم نیستیم تو این گروه از همونجا همو دعوت میکنن .ولی اینقد پست و بیشعورن ک ب ما نمیگن شما هم بیاین.اسم میارن ک فلانی و فلانی خبر بدید ولی اصلا انگار ن انگار ک منم هستم یا فلانی شما نمیاین 

چیکار کنم؟لفت بدم؟یه چیزی بگم و لفت بدم چون واقعا کارشون زشته

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه بی فرهنگ لفت بده چیزی هم نمیخواد بگی 

اشک مامانم در اومد

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩

لفت بده هیچی هم نگو...

اگه کسی پرسید بگو‌والا بود و نبود ما فرقی نمیکرد..کسی که اسم ما رو نمیاورد هیچ وقت

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم

این‌گروههای فامیلی باعث مصیبت و دعواست همیشه من تو هیچ گروه فامیلی نمیرم.غیر یکیش که اونم فقط پیغاما جالب و جوک میزارن و حرف و ادا توش نیست.اونم ده دفعه اومدم بیرون دوباره اد می کنن من و   

خوشا به بخت بلندم که تو در کنار منی....تو هم قرار منی هم تو بیقرار منی...

من ک تجربه عضویت توی گروه فامیلی نداشتم..اما اطرافیانم ک عضو بودن همیشه باهم بحث داشتن و ناراحت بودن،،،بنظرم نباید عضو گروه فامیلی اصلا شد

دوستان گلم من دوتا تخمدانام پلی کیستیک بود بی بی زدم مثبت شد و باردار شدم و راه های درمانشو میگم بهتون.....اول از همه رژیم غذایی بگیرید بهترین رژیم کالری شماری و ورزش حتما بکنید ورزشای leap fitness group رو توی گوگل پلی دانلود کنید و ورزش کنید من دارویی نخوردم فقط ناشتا عسل و سیاه دونه خوردم بعدش ویتاگونس میخوردم ی کف دست کلم بروکلی میخوردم پیاز درمانی ماه اول رژیم انجام دادم...گرمیجات خیلی خوردم با گوشت گاو و شکر و قند وتنقلات کارخونه ای خدافظی کردم..شیر و محصولات لبنی اصلا براتون خوب نیست...مرغو و ماهی و برنجو کمتر بخورید خرما و انجیر خشک و مویز و تخمه کدوحلوایی شلغم و سیب موز اینا رو بخورید کیسه اب گرم روی تخمداناتون بزارید روغن سیاه دونه هم بزنید ب شکمتون من دوماه انجام دادم و نتیجه داد رفقا😘😘(من درمورد مشکلات تیروئیدی اطلاعاتی ندارم اما کلم و شلغم فک کنم برای عزیزایی ک هم پلی کیستیک هم تیروئید دارن مضره )
صد در صد لفت میدادم 

کار همیششونه.میترسم پشتم چت کنن ک طرف عقده ایه و فلان 

من ک تجربه عضویت توی گروه فامیلی نداشتم..اما اطرافیانم ک عضو بودن همیشه باهم بحث داشتن و ناراحت بودن ...

منم لفت دادم سر اینکاراشون بازم اد کردنم

این‌گروههای فامیلی باعث مصیبت و دعواست همیشه من تو هیچ گروه فامیلی نمیرم.غیر یکیش که اونم فقط پیغاما ...

متتفرم ازشون

منم لفت دادم سر اینکاراشون بازم اد کردنم

تلگرامی؟

دوستان گلم من دوتا تخمدانام پلی کیستیک بود بی بی زدم مثبت شد و باردار شدم و راه های درمانشو میگم بهتون.....اول از همه رژیم غذایی بگیرید بهترین رژیم کالری شماری و ورزش حتما بکنید ورزشای leap fitness group رو توی گوگل پلی دانلود کنید و ورزش کنید من دارویی نخوردم فقط ناشتا عسل و سیاه دونه خوردم بعدش ویتاگونس میخوردم ی کف دست کلم بروکلی میخوردم پیاز درمانی ماه اول رژیم انجام دادم...گرمیجات خیلی خوردم با گوشت گاو و شکر و قند وتنقلات کارخونه ای خدافظی کردم..شیر و محصولات لبنی اصلا براتون خوب نیست...مرغو و ماهی و برنجو کمتر بخورید خرما و انجیر خشک و مویز و تخمه کدوحلوایی شلغم و سیب موز اینا رو بخورید کیسه اب گرم روی تخمداناتون بزارید روغن سیاه دونه هم بزنید ب شکمتون من دوماه انجام دادم و نتیجه داد رفقا😘😘(من درمورد مشکلات تیروئیدی اطلاعاتی ندارم اما کلم و شلغم فک کنم برای عزیزایی ک هم پلی کیستیک هم تیروئید دارن مضره )
الهی 😔😔 عجب آدمایی ان 

خدا لعنتشون کنه