2777
2789
 فقط میگفتن اخلاقش خوب باشع بقیه چیزا درست میشه

عزیزم واقعا اخلاق مهمه.خداروشکر همسر من هم اخلاق خوبی دارن هم شغل رسمی و مناسب.اما بنده خدا کاراش به چشم نمیاد اما خب در حده توانش هر کاری و انجام میده‌مثلا  الان قحبت از عید فطر بود به مادرم گفتن چه عیدی میارن؟(میخواستم نظرشو بدونم)گفت چی میخوان بیارن با لباس سر و تهشو میارن دیگه😶گفتم خب ب جا لباس از این سکه گرمیا خوبه پس انداز هم هست چون عید دارم لباس میخرم دیگه باز گفت مگه تو بانکشی😶واقعا موندم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هیچ انتظاری ندارن  میگن فقط باهم خوش باشین

ما خداروشکر هیچ مشکلی با هم نداریم در حال حاضر.هر دو خوبیم و با هم کنار میایم اما خانوادم احساس میکنم اگر کم خرج کنه بهشون برمیخوره.چون نظرشون اینه تو مجردیم خیلی خوب بوده شرایطم.

عزیزم واقعا اخلاق مهمه.خداروشکر همسر من هم اخلاق خوبی دارن هم شغل رسمی و مناسب.اما بنده خدا کاراش به ...

بگو من خودم میگم زیاد خودشو تو خرج نندازه بهش گفتم پس انداز کنیم برای اینده عزیزم

زیباترینم 💙روزی تورا در درونم حس خواهم کرد حس گرمی تو تمام رگ های مرا پرمیکند گویا دوباره عاشق خواهم شد کوچولوی من ..دنیای من.. تو وصل میشوی ب بهشت ومن وصل میشوم ب تو .. و بهشت اینگونه کشیده میشود ب زیرپاهای من ..
همسر من خدش سنگ تموم گذاش تو همچی یه جاهایی ام ک دستش خالی بود خانواده من کوتاه اومدن

عزیزم ببخشید من جزئی میپرسم.

میشه از سنگ تموم بیشتر توضیح بدید؟مثلا خریدای بله برون من از لباس عقد و کیف و کفش و کیک و دیزاین سرویس طلام و محضر اتلیه و عکاسیم خداروشکر خوب بود.اما خب همسر من سنی نداره واقعا و در حده توانش انحام داده اما باز هم انگار ب چشم نمیاد.خب الان طلا واقعا گرونه نمیشه انتظار داشت هر مناسبتی طلای سنگین بگیره.چون ۰تا ۱۰۰ همه چیز با خودشه

اگر اجازه بدن.هنوز به ماه نرسیده انقدر فکرم درگیره که نکنه عید فلان خرید و نکنه خانوادم ناراحت بشن و ...

تو بهر این چیزا نرو زیاد..لذت ببر از این دوران بعدا وقت فکر کردن به این چیزا هست

خانواده من از همسرم انتظار دارن که اخلاقش خوب باشه و با ایمان باشه .... فقط همین ها مهمه ....

البته انتظارات خانوادمو هم پاسخگو بودذو خیلی خوش اخلاقه ..... تو تاپیک داستان زندگیم کامل راجبش توضیح دادم

من پسر هستم . سوء تفاهم نشه😈😈😈