2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دکترتغذیه مکمل بده و ورزش کنی چندسانتی جوابگو هست بستگی به سن داره البته

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  
۱۴

اگه پریود شده باشی که دیگه فایده نداره!

اما خب ورزش و حرکات کششی میتونه کمکت کنه.

گر شرم همی از آن و این باید داشت پس عیب کسان زیر زمین باید داشت ور آینه وار نیک و بد بنمائی، چون آینه روی آهنین باید داشت.

من۱۷۶ هستم ت مدرسه والیبال بازی میکردم کلیم شیرمیخوردم یادم وقها تومدرسه شیرمیدادن بچه های کلاس مادوس نداشتن من میخوردم همشونو

اغااااا منظورم از بنگ(بنگ بنگ تفنگه) اهل دلا اشتباه نگیرید😁 یاشایدم بگیرید🤭🍀🍀🍀🍀🍃🍃🍃
سابنیمینال گوش بده

اینا چرته بابا نکنین نکنیننننننننننننننن

https://harfeto.timefriend.net/16222836856922       لینک تایم فرند حرفی بود در خدمتم جواب رو یجوری میرسونم بهتون فاطی هستی اینجا پیام بدین                                                          دیگر بازی بس است... بیا شمشیر ها را کنار بگزاریم و خستگی در کنیم... اما!!! چرا پشت من می‌سوزد و دست تو خونیست؟؟... H.A, F, ,S  عاشــــقتونـم
اگه پریود شده باشی که دیگه فایده نداره! اما خب ورزش و حرکات کششی میتونه کمکت کنه.

من شنیدم اگه باشیم هر چندماهی یه سانت به قد اضافه میشه 

حرکات کششی و دارم انجام میدم