2777
2789
عنوان

ولنتاین🚫

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 32 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظر من روز ازدواج حضرت علی و حضرت فاطمه زهرا روز عشقه

اره موافقم من اون روز شمع روشن میکنم و کیک درست میکنم البته کادو نمیدیم فقط یه کوچولو جشن دونفره میگیریم

🌸میشه برای نی نی دار شدن من هم یه صلوات بفرستی؟❤🌸رب لا تذرنی فرداً و انتَ خیر الوارثین❤💖
عجب تو وات تو ی گروهی فرستادن منکه خودم ننوشتم 

عزیزم چ منبع موثقی وای واتس اپ!!!

اخه کی این پیامایی که تو مجازس پره باور میکنه کاش یه سرچ بزنی اول و هرچیزی رو زود باور نکنی

🌸میشه برای نی نی دار شدن من هم یه صلوات بفرستی؟❤🌸رب لا تذرنی فرداً و انتَ خیر الوارثین❤💖

من خودم مذهبی هستم ولی معتقدم تمام دین ها ارزشمندن و جایگاه بالایی دارن و تمامی آدم ها هم ارزشمندن و همه از طرف خدا هستن و هیچکدوم برتر نیست

ولی متاسفانه این متن پر از خود برتر بینی و تفرقه بین مذاهب بود

باشه ☹

آفرین !به خدا نصف بیشتر چیزایی ک میفرستن الکیه مثلا عکس درست میکنن چیزی ک امروز خودم دیدم با عکس دکتر انوشه حالا توصیه هایی که کرده بودن با شوهرتون قهر نکنید نمیدونم هدیه ندید بهش و این چرت و پرتا درحالیکه خودم سخنرانیشو دیدم میگه اگه قهر کردید حدا نخابید پس ینی با خود قهر مشکل نداره یا علنا خودش میگه برا هم کادو بخرید یا اوایل کرونا عکس سمیعی رو میزدن که گقته شیر ولبنیات سردی هستن نخورید بدنو ضعیف میکنه درحالیکه سمیعی دکتر مغز و اعصابه ن بیماری‌های عفونی و ن طب سنتی 

بعد لبنیات تو همون طب سنتی گفته شده بد مصلحش حتما خوردل شه

و خیلی چیزای دیگه

این داستان‌خیلی ساله دست به دست میشه و تا حالا خیلی‌ها گفتن دروغه

منم کاری به درست و غلط این داستان ندارم بنظرم ولنتاین یه بهانه هست که به کسی‌که دوستش داریم هدیه بدیم و خوشحال باشیم❤

لطفا کاربر آقا در تاپیک های من شرکت نکنه