2777
2789
عنوان

عفونت زنان

5612 بازدید | 29 پست

من شنیدم میگن روغن نارگیل برای عفونت خوبه الان روغن نارگیل گرفتم با کپسول خالی توش روغن با سرنگ زدم خاستم استفاده کنم مثل شیاف نتونستم 

چجوری استفاده کنم لطف میکنین اگه بدونین بگین

میشه برای منم صلوات بفرستین برای خوب شدن ❤زندگیم❤ دعا کنین التماس دعا دارم💚                            اگه فرستادین بگین منم براتون صلوات بفرستم 

تنها راهی که برا درمان عفونت زنان میشناسم مراجعه به دکتره بقیه راه های خانگی اینا رو بلد نیستم 

کاش یاد بگیریم واسه خالی کردن خودمون دیگرانو لبریز نکنیم .مشت ناراحتیامونو تو دهن کسی که مقصر نیست نزنیم 

والا اولین باره میشنوم 

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تنها راهی که برا درمان عفونت زنان میشناسم مراجعه به دکتره بقیه راه های خانگی اینا رو بلد نیستم 

ممنون عزیز

میشه برای منم صلوات بفرستین برای خوب شدن ❤زندگیم❤ دعا کنین التماس دعا دارم💚                            اگه فرستادین بگین منم براتون صلوات بفرستم 
والا اولین باره میشنوم 

منم گفتم امتحان کنم ولی شیاف کردم پشیمون شدم

رحمتو داغون نکنی

ضرر داره یعنی

عنبرنسا دود کن عالیه 

ندارم 

روغن نارگیلو با عسل پر کن تو سرنگ واژینال دارو خانه داره بعد زیر کمرت بالشت بزار پاتو بزار رو دیوار شیاف کن اخر شب ک دیگ نمیخای پاشی از جات 

ازین کرمای واژیمال چرا نمیگیری دو سه شب ک میزنی مث ایینه میکنه بدنتو تمیز تمیز

من که نشنیدم ولی چرا کلوتریمازول واژینال استفاده نمیکنی

باید برم دکتر میترسم همسرمم غر زد وقتی استفاده کردم گفت تا کار دست خودت ندی یک جا نمشینی

ممنون عزیز

روغن نارگیل برای عفونت عالیه ریششو میکشه روغنو بزا سردبشه ببنده بعد اندازه یه شیاف با چاقو بکن بعد دستاتو بشور تمیز باانگشت روغنو فرو کن داخل روزی ۴ بار اینکارو بکن خیلی خوبه تو ۳یا۴ روز خوبه خب میشی

🕋
روغن نارگیلو با عسل پر کن تو سرنگ واژینال دارو خانه داره بعد زیر کمرت بالشت بزار پاتو بزار رو دیوار ...

وای یبار عسل زدم رفتم مرگ اینقد خارش شدید داشتم ک نگو

هر چی که خدا بخاد!!خدا که بد نمیخاد!!