2777
2789
عنوان

جاری😲😲

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 30 پست
میخواستی همون موقع بهش بگی من میخواستم بفروشم، حالا شما تصمیم گرفتی پس وسایل متفاوت میاریم که به کار ...

ادمیم ک تو خودم میریزم نمیتونم حرفمو رک بگم خیلی خودم ازین اخلاق بدم میاد اما اونا رک میگن من ن.

حالا بگم ک انگار خودمو ضایع میکنم .بنظرت من چی بیارم بفروشم؟اخه اون اولا میگف فقط لباس بچه اما الان میگه میخام همه چی بیارم😏

کاربری چهارممه دیگه نترکونید منو😏دیگه شماره ندارم بیام سایت☹رحم کنید به هم دیگه..وقتی یکی نظرمخالف میده زود گزارش نزنید تعلیق نکنید ..انسانم ارزوست😆
خوب پس اون کپی کرده ازت ، نباید فکرتو بهش میگفتی بعضیا منتظر کپی برداری هستن اونقدر بدم میاد انگار خ ...

فروش داره بنظرت؟خاهرم حرف شمارو گف میگه روتختی بگیر اما میترسم فروش نره اخه 

کاربری چهارممه دیگه نترکونید منو😏دیگه شماره ندارم بیام سایت☹رحم کنید به هم دیگه..وقتی یکی نظرمخالف میده زود گزارش نزنید تعلیق نکنید ..انسانم ارزوست😆

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ادمیم ک تو خودم میریزم نمیتونم حرفمو رک بگم خیلی خودم ازین اخلاق بدم میاد اما اونا رک میگن من ن. حا ...

اگر هنوز چیزای که میخوای بیاری اون نیاورده، شما بیار بفروش

برات مهمم نباشه مثل اون که از ایده شما استفاده کرد

خوب پس اون کپی کرده ازت ، نباید فکرتو بهش میگفتی بعضیا منتظر کپی برداری هستن اونقدر بدم میاد انگار خ ...

من چ میدونستم اخه کارشو..بعدم از رو سادگی زدم حرفو الانم ک اون رفت گرف 

خودم ارایشگرم اما بخاطر بچم نمیتونم برم سالن .موندم چ کنم واقعا همشم تنهام دلم درامد میخاد 

فروش داره بنظرت؟خاهرم حرف شمارو گف میگه روتختی بگیر اما میترسم فروش نره اخه 

اینجا یه خانومی میفروشه خیلی کارش گرفته نمیدونم 

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

اگر هنوز چیزای که میخوای بیاری اون نیاورده، شما بیار بفروش برات مهمم نباشه مثل اون که از ایده شما ا ...

اره اینم میشه☺

ببین مثلا من حامله بودم خونه عمو شوهرم بودم بحث اسم بچه بود بعد گفتن اسم پسرتوچی میزاری گفتم من عاشق اسم صدرام جاریم اونجا بود گف عه منم صدرا دوسدارم میخام بزارم صدرا (اونم دوماه بعدمن حامله شد) گفتم خب پس تو بزار من دیگه نمیزارم😏من بدنیا اومد سامیار گذاشتم پسرمو.

کلا اخلاقش خاصه 

اینجا یه خانومی میفروشه خیلی کارش گرفته نمیدونم 

خداکنه همه پر روزی باشن 

زوداعتماد نمیکنن که لباس و..بخرن بزن‌توکار کارهای دستی و..

‏‏كن معنا يا الله، لأنك الوحيد الذي يشعر بنا ويهتم بأمرنا ويدرك كل مافينا.خدایا در کنار ما باش، چون تو تنها کسی هستی که احساس ما را درک می‌کند و به ما توجه می‌کند و از هرآنچه درون ماست با خبر است ♥️
اره اینم میشه☺ ببین مثلا من حامله بودم خونه عمو شوهرم بودم بحث اسم بچه بود بعد گفتن اسم پسرتوچی میز ...

پس بهش اهمیت نده

از این به بعد برات تجربه میشه که برنامه هاتو بهش نگی

حتی سر اسم بچه ات هم میتونستی بگی هنوز تصمیم قطعی نگرفتیم...

کلا بپیچونش😄

زوداعتماد نمیکنن که لباس و..بخرن بزن‌توکار کارهای دستی و..

ینی چی مثلا؟کاره دستیه چی؟

پس بهش اهمیت نده از این به بعد برات تجربه میشه که برنامه هاتو بهش نگی حتی سر اسم بچه ات هم میتو ...

اره واقعا 

اخه اونجا مجبورشدم هی میگفتن تو کلاس میزاری و این حرفا رو دربایسی گیر کردمو گفتم 

ینی چی مثلا؟کاره دستیه چی؟

اول اینک تاکاری قطعی نشده تو هرموووردی ب هیچ‌کس نگو 

اگ دیدیش بهش بگو عه من قراربودم بزنم توهمچین کاریا عجب زرنگی هستی 

یچیز هنری خودت یاد بگیر انجام بده بفروش یاکارای هنریو بخر از فروشگااها بفروش 

چون ندیدم مردم زیاد ب کسی ک لباس میخره بعد میفروشه اعتماد کن

‏‏كن معنا يا الله، لأنك الوحيد الذي يشعر بنا ويهتم بأمرنا ويدرك كل مافينا.خدایا در کنار ما باش، چون تو تنها کسی هستی که احساس ما را درک می‌کند و به ما توجه می‌کند و از هرآنچه درون ماست با خبر است ♥️
اول اینک تاکاری قطعی نشده تو هرموووردی ب هیچ‌کس نگو  اگ دیدیش بهش بگو عه من قراربودم بزنم توهم ...

برام تجربه شد واقعا

خدایی بهش چیزی نگفتم ی ساعت قبل خونمون بود فقط هی تعریف کرد از کاراش حتی بخدا هنوز بمن نشون نداده وسایلاشو چندشب قبل خونش رفتم جم کرده بود ک نبینم منم نگفتم چیزی ادم فضول نیستم.بهش گفتم خوش باشی و پر روزی