2777
2789
عنوان

سربازی

168 بازدید | 11 پست

معافیت نمره چشم سربازی چقدر سخت شده 

شوهرم رفته بگیره میگن یک چشم اونم یک چشم باید بالای ۸ نمره ضعیف باشه تازشم با قطره 

میگن خود قطره نمره چشم رو کم میکنه 

یعنی یک چشم باید حدود ۹ نمره ضعیف باشه بعد قطره بشه بالای ۸ نمره اونم یک چشم !!!

سن کفالت پدر هم میگه شده 75 سال

سربازی الان خونه خاله ست چرا میخوای معاف شه؟؟

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2 سال تایم  کلا میگفت قوانین خیلی سخت شدن  حتی میگفت قدیم ۱۸ ماه بود الان ۲۴ ماهه

داداش من ۲ماه اموزشیش سخت بود بعدش صبح میرفت ظهر خونه بود روانیمون کرده بود دیگه ۴صبح میرفت ناهار میومد خونه

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
سرباز خیلی کم شده خیلی سخت معاف میکنن. البته کسی بتونه ونره واقعا به اونایی که رفتن مدیون وجفا کرده ...

اخه یک چشم بالای ۸ نمره اونم با قطره خیلی چشم باید ضعیف باشه 

مدرک چی بود تک پسر بود ؟ چه سالی رفته بود؟

لیسانس اره . اسفند ۹۶ اموزشی رفت . ۲۱ماه خدمت کرد

الان شده ۲۴ ماه

خب چه عیبی داره؟؟ تو شهر خودتون میفته چون متاهله و طهرم خونه ست دیگه