2777
2789
من کمرو شکمو پهلو رو ساکشن کردم ...شکمم داشتم

هزینه ساکشنت چندشد؟ 

کاربری دوممه  برای آزادیم صلوات  میفرستی  فرستادیریپلی کن منم برات بفرستم مثله عددیک تو جدول ضرب باش به هرکسی به اندازه خودش بها بده🙌تهمت مثله زغاله اگه نسوزونه سیاه میکنه🚶‍♀️🚶‍♀️چه سخته محرم ترین آدم بهت نامحرم ترین باشه برات💔
نه خوبه که خوش بحالت

بغل رونام خالیه بجاش🥺😓

کاربری دوممه  برای آزادیم صلوات  میفرستی  فرستادیریپلی کن منم برات بفرستم مثله عددیک تو جدول ضرب باش به هرکسی به اندازه خودش بها بده🙌تهمت مثله زغاله اگه نسوزونه سیاه میکنه🚶‍♀️🚶‍♀️چه سخته محرم ترین آدم بهت نامحرم ترین باشه برات💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هزینش چقدر شد؟؟ درد داشت؟؟ سخت نبود؟؟؟ 😐

تقریبا ۱۵ تومن ...درد که داشت اما من انقد استرس خوب نشدن باسنمو داشتم که اونا برام چیزی نبود ...اما در کل ساکشن جزو دردناکترین عملهاست

دختر خاله من.انجام داده الان دو ماهه گن مخصوص میزنه ک ب باس ن اش فرم بده گن وسط اش خالیه 

اره منم دارم استفاده میکنم گنو اما دیروز پاچه هاشو قیچی کردم اعصابم خوردشده بود

تقریبا ۱۵ تومن ...درد که داشت اما من انقد استرس خوب نشدن باسنمو داشتم که اونا برام چیزی نبود ...اما ...

الان راضی اگ شکم ساکشن شه بر نمی‌کرده؟؟؟ برای سینه تزریق چربی چقده هزینش نمیدونی؟؟ 

هزینه ساکشنت چندشد؟ 

کسی پس تجربشو نداشته من بدونم تا چن وقت جواب میگیرم

جدا نمیدونم چنشد اما ساکشن و تزریق ۱۰ تومن دکتر گرفت ..۳ تومن بیمارستان بقیشم خرج کناره مثل گن......

الان راضی اگ شکم ساکشن شه بر نمی‌کرده؟؟؟ برای سینه تزریق چربی چقده هزینش نمیدونی؟؟ 

باید مراقب خوردنم باشم دیگه ..تزریق چربی به سینه رو نمیدونم اما لیفتو گفت ۱۵ تومن

باید مراقب خوردنم باشم دیگه ..تزریق چربی به سینه رو نمیدونم اما لیفتو گفت ۱۵ تومن

اوف چ گرونن😓

استارتر اولن عمل زيبايي مبارك انشالله به اون چيزي كه ميخوايي برسي 

جسارتا شما چاق بودي و سايز شكم و پهلوت چند بود الان چند شده 

من وزنم خيلي زياد بود رژيم گرفتم الان شكمم نياز به عمل داره كشيدن پوست اونم درد داره؟ 

میترسم انقد خرج کردم و درد کشیدم از اخر هیچ تغییری نکنم

تغيير ميكني 

خيلي دوست دارين فرم بگيره باشگاه برين مربي خصوصي بگيرين ورزش ها خيلي كمك كننده س 

من تو باشگاه خيلي ها رو ديدم چربي تزريق كردن ولي با باشگاه فرم دادن 

دقت كرده باشي خيلي از مانكن ها با ورزش به فرم دهي ميرسن در كنار تزريق