2777
2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

چرا عزیزم؟

سختی هایی که کشیدم باعث شد تا عزت نفس نداشتم بهم برگرده و قدر و ارزش خودم رو بیشتر بفهمم. سختی ها همیشه بد نیست گاهی آنقدر با یک ناراحتی خرد و ریز ریز میشی که انگار دوباره از تکه هات یک من جدید ساخته میشه اما این بار یک من قوی تر! محکم تر! 
به خواهرم گفتن اجاقت کوره 

باور کن دل شکسته هر چی بگه میگیره 

فقط کافیه خواهرت بگه خدایا جوابشون رو بده

سختی هایی که کشیدم باعث شد تا عزت نفس نداشتم بهم برگرده و قدر و ارزش خودم رو بیشتر بفهمم. سختی ها همیشه بد نیست گاهی آنقدر با یک ناراحتی خرد و ریز ریز میشی که انگار دوباره از تکه هات یک من جدید ساخته میشه اما این بار یک من قوی تر! محکم تر! 
باور کن دل شکسته هر چی بگه میگیره  فقط کافیه خواهرت بگه خدایا جوابشون رو بده

بخدا دلم میخواد برم یک جا فقط داد بزنم کسی که دیر بچه دار میشه دلیل بر نازا بودنش نیست

تو همه امید منی ❤

بخدا دلم میخواد برم یک جا فقط داد بزنم کسی که دیر بچه دار میشه دلیل بر نازا بودنش نیست

دنیا گرده. به خواهر منم ی ادم فضول همیشه میگفت مشکل داری بچه دار نمیشی؟!! خواهرم بعد هفت سال بچه دار شد و الان دوتا پسر سالم و خوشگل داره ولی اون طرف دخترش چندساله که بچه دار نمیشه

دنیا گرده. به خواهر منم ی ادم فضول همیشه میگفت مشکل داری بچه دار نمیشی؟!! خواهرم بعد هفت سال بچه دار ...

خدا لعنتشون کنه خدا خودش جوابشون رو بده😭😭

تو همه امید منی ❤