2777
2789
عنوان

تاخیر ذهنی کودک

10144 بازدید | 23 پست

سلام مامانا

کسی بوده بچه اش تاخیر ذهنی داشته باشه بتونه منو راهنمایی کنه؟

پسرم ۱۴ ماهشه کلا توی همه موارد تاخیر داره، کلی دکتر مغز و اعصاب بردمش همه گفتن مشکلی نداره، دارم کاردرمانی میبرمش کم کم داره راه میافته، حالا جدیدا دکترش میگه از نظر ذهنی هم تاخیر دارا، الان باید اشاره کنه به چیزای که میخواد ولی این کار رو نمیکنه، با آهنگ کلی قر میده، بابای رو هم داره یاد میگیره ولی دست دستی نمیکنه، دستور پذیرش هم خیلی کمه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دیر شروع ب نشستن کرد؟ دیر راه رفت؟ اگه دیر هم زبون باز کرد میتونه علائم اتیسم باشه ان شالله که نیست، ...

نه دکترش گفت اصلا علائم اتیسم رو نداره فقط تاخیر داره، حالا میترسم تاخیرش زیاد بشه و حالت عقب ماندگی ذهنی بگیره  

نه دکترش گفت اصلا علائم اتیسم رو نداره فقط تاخیر داره، حالا میترسم تاخیرش زیاد بشه و حالت عقب ماندگی ...

خب خداروشکر که اتیسم نیست، نه بد به دلت راه نده امیدوار باش به خودت بگو بچم سریع خوب میشه و حتمامیشه، ببرش کاردرمان خوب بازی درمان خوب و گفتار درمان خوب، ان شالله بزودی زود خوب میشه

خب خداروشکر که اتیسم نیست، نه بد به دلت راه نده امیدوار باش به خودت بگو بچم سریع خوب میشه و حتمامیشه ...

ممنون عزیزم. دارم میبرم. کاردرمانگرش که میگه خیلی باهوشه و اصلا نیاز نداره خودش یاد میگیره ولی من همش استرس دارم

سلام بچتون چطوره بهتره ان شاءالله؟ ببخشید فرزندتون دیر ارتباط چشمی گرفت؟ارتباط چشمیش کی کامل شد؟

عزیزم پسر من همه کاراش رو دیرتر انجام میده. ارتباط چشمی ۴ ماهگی شروع شد نشستنش ۹ ماهگی چهار دست و پا ۱۱ ماهگی الانم ۱۴ ماهشه چند تا قدم برمیداره و میافته ولی من از ۸ ماه و نیم بردمش کاردرمانی چون مینشست. کلا حدود ۳ ماه تاخیر داره 

ان شاءالله سلام و صالح باشه ... خیلی سخته من دخترم سه ماه و نیمشه ارتباط چشمیش خیلی ضعیفه انقد نگرا ...

عزیزم نگران نباش. من این دوران رو گذراندم. الانم میدونم خودم که زیادی حساسم ولی دست خودم نیست. الان انقدر به نگرانیام میخندم. من همش فک میکردم پسرم اتیسمه که نگاه نمیکنه؟

تو هم نگران نباش مطمئن باش دو سه هفته دیگه همش نگاهت میکنه ولی بازم اگه معاینه چشم نبریدش، ببرش.

لبخند میزنه بهت. سر و صدا میکنه؟