2777
2789
عنوان

انتقام خدا

254 بازدید | 12 پست

یه دوستی داشتم که وقتی مجرد بود خیلی مغرور بود .زیبا بود خوش اندام بهترین لباسا رو میپوشید خانوادشو نمیشناختم ولی خودش یه جوری زندگی میکرد که به همه این حسو میداد که از یه خانواده یه خوب و پولداره .دوست پسرای زیادی داشت کوچیک و بزرگ پیرو جوان تن به ازدواج نمیداد یا چه میدونم قسمتش نمیشد .با مردای متاهلم دوست میشد 😔😔 یک بار که فهمیدم با یه آقای متاهل دوست شده تنم لرزید خواستم راهنماییش کنم ازش خواستم این کارو ادامه نده اما اون قبول نکرد و میگفت اگه زنش خوب بود چشم و دل شو هرش سیر بود و میگفت من با کسی هستم که بهم نیاز داره . یکبار شنیدم که تلفنی داشت به اون  خانم اون آقایی که باهاش دوست بود میگفت از زندگی عشقم برو بیرون اون منو میخواد و خانمه خیلی ناراحت و عصبی بود و مدام فوهش میداد ولی دوستم فقط میخندید .

و فقط این نیست با مردای متاهل زیادی دوست بود و حتی با یه مرد متاهل تا مرز ازدواج پیش رفت و اون مرد به خاطر دوستم با یه بچه زنشو طلاق داد .اما بنا به دلایلی ازدواجش به هم خورد .با پسرای مجرد کوچکتر از خودش هم دوست میشد . از زیبایی که داشت سواستفاده میکرد .خیلی دلم برای اون مردای متاهلی که توی دامش میوفتادن مبسوخت چون زندگیشون کاملا بهم میریخت و دوستم شماره ی خانومهای اون آقایون رو گیر میاورد و باهاشون حرف میزد وکاری میکرد که زنش بفهمه شوهرش با این خانومه

خلاصه این دختر سالها بعد ازدواج کرد با یه مردی که میگفت پولداره .شاید یک سال با هم خوب بودن  بعد از یک سال فهمید که این مرد کسی نبوده که میخواسته . شوهرش با خانمای رنگا رنگ دوست بود 😔😔

بله درسته با مردی ازدواج کرد که هم دست بزن داشت هم مشروب خوار بود و هم هر روز با یه خانم

دوستم شد تلفنچی زنای رنگارنگی که به شوهرش زنگ میزدن و پیشش برای شوهرش دلبری میکردن و بارها چندین نفر از این زنها بهش گفته بودن که از زندگی عشقشون بره بیرون

الان زندگی براش مثل جهنم شده روزی هزار بار آرزوی مرگ میکنه و چندین بار هم اقدام به خود کشی کرده 😭😭😭😭😭😭😭😭😭

کلید اسرار این قسمت دخترک پسرباز

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حقشه

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

چی بگم 

خداهمه روبه راه راست هدایت کنه

خدایا وقتشه معجزتونشونم بدی ♥️                         خدایاشکرت که به ارزوم رسیدم ازبین رفتن کرونا سلامتی خانوادم  ارامش وخوشبختی در زندگی برطرف شدن مشکلات مالی داشتن بچه های صحیح وسلامت وصالح   

عزیزم آخرش تخیلی شد چون من همچی آدمیایی رو میشناسم اصلا عین خیالشونم نیست اگ سرش میومد خ راحت خودشم ب شوهره خیانت میکرد ککشم نمیگزید .واقعیت اینه .پس اگ میخای عبرت واس بقیع تعریف کنی فقط حقیقت بگو .بهتره.منم منتظرم اون خانم ک میشناسم تاوان پس بده تا اینجا تاپیک بزنم و بگم نتیجه ستم رو.

طولانی بود نخوندم ولی راجع به موضوع تاپیکت خدا هیچ موقع انتقام نمیگیره😒

دوستش خوشگل بوده با همه مردی دوست میشده کوچیکو بزرگ و متاهل 

یه متاهله به خاطر این زنشو طلاق میده که با دوستش ازدواج کنه که دیگه نمبکنه دوستش با یکی ازدواج میکنه مرده زن بازو مشروب خوارو فلان بود دوستش زندگی جهنمه خودکشیم کرده چند باری

بیا اینم خلاصش 

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

بچه ها زندگیش خیلی سخت شده روزی هزار بار آرزوی مرگ می کنه شوهرش کوچکترین علاقه ای بهش نداره از اون دختر زیبایی که میشناختم چیزی نمونده 

دلم میخواد بهش بگم به خدا پناه ببر از این همه درد و سختی و هنوزم فقط خداست که میتون حالتو بهتر کنه   

عزیزم آخرش تخیلی شد چون من همچی آدمیایی رو میشناسم اصلا عین خیالشونم نیست اگ سرش میومد خ راحت خودشم ...

خودمم باورم نمیشد که همچین اتفاقی براش بیوفته ولی خیلی گناه داره براش دعا کنید