2777
2789
عنوان

لاغری

80 بازدید | 12 پست

کسی گروه واس لاغری دار توی تلگرام من رژیم گرفتم تنهام چیزی نمیخورم جز ی وعده کاهو چنتا خرما در روز 

کسی نیست باهم بگیریم در ضمن قرص میخورم گلوریا

چون با کم خوردن کم نمیکنم وقتی اینو میخورم اشتهام‌کور میشه انگار ۳دیس برنج خوردم 

اگ کسی گروه داره واسم بفرسته یا کسی باشه همراهی کنه 

بیا تاپیک لاغری بامداد خمار و اصولی با ما ها لاغر کن و بترکون😀😀😀❤️❤️❤️

دختری قوی باش که خودش با انتخاب ها و اعمالش، زندگی‌اش رو می‌سازه!😎🖤 عضو گروه قرمز😇❤️ وزن 22.بهمن.99: 82.200 👈🏻 26.بهمن.99: 81.200 😍😀 وزن هدف: 51❤️💕 امروز بیست و دو بهمنه؛ از همینجا قول ک برای اهدافم تمام تلاشم رو بکنم!🖤(کنکور و سلامتی)
بیا تاپیک لاغری بامداد خمار و اصولی با ما ها لاغر کن و بترکون😀😀😀❤️❤️❤️

ن خوشم نمیاد چیزی از اون نمیفهمم سر در نمیارم چن بار خوندمش حالیم نشده ی چیزایی نوشته باب میلم نبود 

دوس دارم گرو باشه ن‌تاپیک چون بعصی از مواقع وقت نمیکنم بیام نی نی سایت

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ن خوشم نمیاد چیزی از اون نمیفهمم سر در نمیارم چن بار خوندمش حالیم نشده ی چیزایی نوشته باب میلم نبود& ...

آخه الانم رژیمت درست نیست 😃

دختری قوی باش که خودش با انتخاب ها و اعمالش، زندگی‌اش رو می‌سازه!😎🖤 عضو گروه قرمز😇❤️ وزن 22.بهمن.99: 82.200 👈🏻 26.بهمن.99: 81.200 😍😀 وزن هدف: 51❤️💕 امروز بیست و دو بهمنه؛ از همینجا قول ک برای اهدافم تمام تلاشم رو بکنم!🖤(کنکور و سلامتی)
اشتباه محضضض فقط داری ضرر میزنی به بدنت  پروتئین رژیمت کو؟ کربوهیدارت کو؟ چربی سالم کو؟ کاهو ...

خب عزیزم من شدم ۹۰ کیلو ولی کسی نگام‌میکنه فک میکنه ۷۰کیلوام قدمم بلنده اصلا میلم‌نمیکشه ک بخام چیزی بخورم بعد گشنم میشه ولی میل ندارم حالا امروز روز دومه 

میخورم ی چن روز بعد قرص ویتامینه ایناهم میخورم

ن خوشم نمیاد چیزی از اون نمیفهمم سر در نمیارم چن بار خوندمش حالیم نشده ی چیزایی نوشته باب میلم نبود& ...

عزیزم خوب کاری میکنی منم قرص گلوریا خوردم و همش کاهو میخوردم توی 10 روز اول 5 کیلو کم کردم به نظر های دیگه گوش نکن ثابت هم موندم 

شده بخوای گریه کنی نتونی غرورت نذاره شده زندگی بخواد بزنه کفرتو در بیاره  هی پشت هم سیگارو یه حال بدو بیمارو غید همه چی رو بزنی از هم دل بکنی ...  نشستم به در نگاه میکنم دری که اه میکشد...
آخه الانم رژیمت درست نیست 😃

خب من اگ بخام بیام برنج نون اینطور چیزا بخورم مزش ک بره پای دهنم تا اخرش میخورم خودمو میشناسم ک نمیخورم کم خوردن واسم معنی نمیده😂

عزیزم خوب کاری میکنی منم قرص گلوریا خوردم و همش کاهو میخوردم توی 10 روز اول 5 کیلو کم کردم به نظر ها ...

چقد کم 

من رفیقم باهم خریدیم ۲ روزه ۳کیلو کم کرده یا هیچی نخوردن

توچرا اینقد کم کردی 

خب من اگ بخام بیام برنج نون اینطور چیزا بخورم مزش ک بره پای دهنم تا اخرش میخورم خودمو میشناسم ک نمیخ ...

خلاصه داری اشتباه می کنی 🤗💕

خب عزیزم من شدم ۹۰ کیلو ولی کسی نگام‌میکنه فک میکنه ۷۰کیلوام قدمم بلنده اصلا میلم‌نمیکشه ک بخام چیزی ...

ببین من خودم بدنسازی حرفه ای کار میکنم مدت هاست رژیمم. قبل رژیم اصولی گرفتن هم راه های اشتباه زیادی رفتم. واسه همین بهت میگم به هیچچچ دلیلی سلامتیتو به خطر ننداز که ده سال دیگه افتاده بشی واسه کارای شخصیت محتاج دیگران شی خدایی نکرده. برو دکتر تغذیه بهت رژیم بده هزینشم کمه همون ویزیت فقط 

ببین من خودم بدنسازی حرفه ای کار میکنم مدت هاست رژیمم. قبل رژیم اصولی گرفتن هم راه های اشتباه ز ...

خب تو که خیلی وقته رژیمی چطور ادامه میدی چیا میخوری؟یکمم راهنمام کن عزیزدلم

خب تو که خیلی وقته رژیمی چطور ادامه میدی چیا میخوری؟یکمم راهنمام کن عزیزدلم

من هر یک ماه و نیم برنامه غذاییم متناسب با وزن و شرایط جدیدم عوض میشه. هرکس فرق میکنه. مثلا من تو برنامم مرغ ماهی برنج نان جو شیر تخم مرغ خرما جو دوسر انواع سبزیجات عدس همه چی هست

فقط هیچی رو سرخ نمیکنم یا اب پز یا کباب 

و اندازشم هرچقدر که تو رژیم نوشته 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز