تا حالا شده از فوت یه فرد غریبه( یعنی بشناسیش ولی خب باهاش تا حالا ارتباط نداشتی) خیلی ناراحت بشید و کلی دلتون بگیره 💔؟ من متاسفانه خودمو جای دور و بریاش میذارم بیشتر حالم بد میشه
( هی نیاید بگید ول کن و مهم نیست و اینا خودم اینارو به خودم گفتم بار ها ولی خب خیلی خوب نشده حالم همش بهش فکر میکنم ) به نظرم کسایی که از کرونا میمیرن واقعا حقشون نیس 💔🥺
واسش فاتحه بخون و آیهالکرسی و دعا کن دل عزیزاش آروم بشن
کمکم دلتنگیت برطرف میشه
البته اگه خیلی وقته که اینطوری هستی و یا به مرگ هرغریبهای این واکنش رو طولانی مدت میدی احتمال افسردگی هست
مواظب خودت باش
خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!
یعنی افسردگی دارم یا دارم میشم؟ چون زیاد برام پیش میاد🥺💔
جانم ناراحت نباش واسه همه ممکنه پیش بیاد چون این موردو دیدم خواستم بهت بگم که حواست باشه
چندجلسه روانشناس یا روانپزشک با تجربه برو ایشالا که هیچی نیست
و البته حتما حتما یه سرگرمی و هنر واسه خودت جور کن که خیلی تو حالت تاثیر میزاره
خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!
بعد فوت غریبه ها هم خیلی غصه میخورم ( حالا همه غریبه ها نه مثلا یکم بشناسمش) هم یادم میفته سر ...
خدا نکنه
مرگ همهجا هست ولی خب قراره که تا آخر عمرت ناراحتش بشی؟
درسته الآن از همه لحاظ خیلی فشارا زیاد شده
اما ارزش روحت رو بدون گل دختر واسه خودت وقت بزار
خودت رو مثل بچه یا معشوقی که داری دوست داشته باش
تحمل و ادامه دادن همهچی واست راحتتر میشه