2777
2789
عنوان

قهر همسرم با خوانواده اش

236 بازدید | 12 پست

سلام بچه هاتقریبا نزدیکه یه ماه هست که همسرم قهر با خوانواده اش دیروز خواهرشوهرم زنگ زده به شوهرم که عیبی نداره قهر نکن اینا امروزم شوهرم گفت به مامانم زنگ بزن تو این وقت زنگ نزدم من اصلا زدم هاا روز زن دوبار زنگ زدم برنداشت سومی رو بعد مدت ها برداشت حرف زدیم بعد اون نزنگیدم سوالم اینه که اگه بگه نیستین و چرا تو زنگ نمیزدی چی بگم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دغدغه مام شده خونواده شوهر انگار تاج پادشاهی دادن پسراشون 

اصلا دل خوشی ازشون ندارم حامله ام بخدا تو این مدت یه زنگ نزدن بپرسن که حالت چطوره دلم راضی نیس بزنگ زنگم نزنم شوهرم عصبانی میشه

نمی دونم ما کلا غیر برا تبریک مثلا عید زنگ نمی زنیم خود همسر بیشتر میزنه شاید یه بار پیش بیاد همسر ز ...

بخدا اون روز رفتیم از خونشون قند و برنج مون رو برداریم من سلام دادم ولی مادر شوهرم سلام نداد بعد دیروز شنیدم خواهرشوهرم به شوهرم میگه زنت سلام نداده به مامانت

شوهرم با اینکه بهشون کمک میکنه هر کاری میکنه ولی همه جا جار میزنن که کاری واسمون نمیکنه شوهرم جشن عروسی رو خودش با چه عذابی تو این گرونی گرفت خودشون گفتن اگه بچه دار بشین چه پسر چه دختر کادو طلا میدیم الانم میگن ما که قول ندادیم  من نمیگم چرا نمیدن  فقط دو رو بودنشون حرصم میده

شوهرم با اینکه بهشون کمک میکنه هر کاری میکنه ولی همه جا جار میزنن که کاری واسمون نمیکنه شوهرم جشن عر ...

اصلا خودتو سبک نکن ن زنگ بزن ن ازشون طلا بخواه...شوهرتم بهش بگو بهت احترام نميزارن زنگ نميزنم 

اصلا خودتو سبک نکن ن زنگ بزن ن ازشون طلا بخواه...شوهرتم بهش بگو بهت احترام نميزارن زنگ نميزنم 

طلا واسم مهم نیس خیلی دو رو هستن زنگ نزنم شوهرم عصبانی میشه میخواد ببینه چیزی بهم میگه یانه

عزیزم حالا ک شوهرت ازت خواسته اشکال نداره

زنگ بزن ک تو پیش شوهرت خراب نشی چون اونا دنبال بهونه هستن  پس بهترین راه همینه تو زنگتو بزن ی بار شمارشو بگیر جواب  داد ک داد ندادم دیگ زنگ نزن شوهرتم اومد نشونش بده تماس هاتو بگو زنگ زدم جواب ندادن 

اگه جواب داد هم ی احوال پرسی  در حد دو سه دقیقه بکن بعد قطعش کن اینجوری تو پیش شوهرت عزیز تر میشی 

عزیزم حالا ک شوهرت ازت خواسته اشکال نداره زنگ بزن ک تو پیش شوهرت خراب نشی چون اونا دنبال بهونه هستن ...

زنگ زدم انقدر از شوهرم پر بود بهم گله کرد منم گفتم به خودتون ربط داره فردا اشتی میکنین چرا ادم بده من باشم دیگه چیزی نگفت