2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 29 پست
ایشون نامه نخواستن فقط میخواد نوعش رو بدونه

درسته الان متوجه شدم 

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

کار زشتیه ولی نترسوندم به نظر من توهین به خانمهاست درضمن اگه آقا زیرش بزنه پزشک قانونی به راحتی دروغ ...

خیلی ساده ای 

شاید بتونن تشخیص بدن یه زن ۱۵ سال پیش رابطه داشته ام نمیتونن تشخیص بدن چند بار بوده 

کار زشتی هم نیست  اون بالا یکی نظر خوبی داده،، برا  خودشم خوبه

زن ها زمانی تصمیم می گیرند تنهایی شان را پر کنندکه نگاهی تهِ تهِ دلشان راخالی کرده باشد💗 ....  ^به 

اسی جون پزشک برو و یه گواهی محض اطمینان بیشتر داشته باش 

فکرشم نکن که این کار زشته 

زن ها زمانی تصمیم می گیرند تنهایی شان را پر کنندکه نگاهی تهِ تهِ دلشان راخالی کرده باشد💗 ....  ^به 
خیلی ساده ای  شاید بتونن تشخیص بدن یه زن ۱۵ سال پیش رابطه داشته ام نمیتونن تشخیص بدن چند بار ب ...

اولا چرا میتونن تشخیص بدن دوما حتی تشخیش هم ندن ادعای آقا بی اساس میشه چون اونهم بای مدرک بیاره که چون دروغ گفته مدرکی نداره با من دعوا نکنید به عنوان یک خانم حق و حقوق خودتون رو بدونید تا کسی الکی تهدید نکنه 

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده
بهتره بری دکتر با خودت هم ور نری ممکنه آسیب ببینه شوهر منم ازم نخواست ولی خودم رفتم گرفتم و حتی توی ...

وای من اگه اینو به من بگه نامزدم وخانواده اش ناراحت میشن اخه رسم دستمال دارن

وای من اگه اینو به من بگه نامزدم وخانواده اش ناراحت میشن اخه رسم دستمال دارن

قراره کامل بری سر خونه و زندگیت ؟؟ یا فقط عقد 

فقط عقد عروسی ماه عسل فقط

اگه عقد و  ماه عسل فاصله زمانی داشته باشه بهتره 

پیش خودت یه گواهی سلامت داشته باشی نیازی هم نیست بخوای به کسی بگی 

بعضی پسرا هستن با اینکه زن و شوهر رسمی هستن اما بازم دختر معصوم رو با وعده ی که من شوهرتم 

محرمتم و .... گول زدن و دختریشو گرفتن و ابروی دخترو بردن 

اینو دیدم که میگم و دختره از رو زرنگی خودش

گواهی داشته و به دادگاه ثابت کرده که دختر بوده 

،،،

اگه عقد و  ماه عسل فاصله زمانی داشته باشه بهتره  پیش خودت یه گواهی سلامت داشته باشی نیازی ...

منم همین برنامه دارم که یک گواهی خودم بگیرم حتی خانوادم ندونن وهم یک گاهی با خانوادم مرسی از نظرتون