2777
2789
عنوان

ازدواج

235 بازدید | 29 پست

دوستان من در شرف ازدواجم  با اینکه هیچ عمل زشتی انجام ندادم تا حالا وترس از دکتر برای تشخیص بکارت دارم چطوری میشه خودت بفهمی باکره هستی ونوع بکارت چی هستش ؟

من شنیدم تو آینه میشه نگاه کنی و... ولی نوعش نمیشه تشخیص بدی اون دیگ دکتر لازمی

با 🚬 سیگارم 🚬 سوزوندم نوک این زبونمو که به هیچکی نگم دوس‍ــت دارم..❌یه چهارتا قوالله بخون که نشه شروع روزت با من..🔥من ماده شیر نداشتم تا الان که افتادم دست ی مشت بچه پلنگ 🤭🤍

چرا میخوای بری دکتر؟ اصلا قبول نکن چه حرکت زشتی

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودت نمیتونی متوجه شی نوع بکارتت چیه .اما از اینکه میخوای بدونی پرده داری یا نه اینجا نمیتونم به صورت واضح توضیح بدم بزن تو گوگل بخون 

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 

عزیزم این کار لازمه 

شاید تو دوره عقد یه اتفاقی افتاد خدایی نکرده پسره بزنه زیر همه چی 

چرا الکی میترسونیش 

تشویق به زشت بودن این کار میکنی 

زن ها زمانی تصمیم می گیرند تنهایی شان را پر کنندکه نگاهی تهِ تهِ دلشان راخالی کرده باشد💗 ....  ^به 

چرا که نه؟ دکتر از نوعش اگاهت میکنه، حتی لازم باشه بهت یه سری مسائل رو میگه که اون اتفاق راحت تر صورت بگیره. اگر مورد خاصی باشه مثل کسایی که بسته هستن و نیاز به جراحی دارن خیلی زود مشخص میشه

من یه حسابدارم که ازقضا به دنیای رنگی بچه ها علاقمندم و دوست دارم به دنیاشون رنگ و لعاب بیشتری بدم. پس لطفا به پیج من سر بزنید و کارای کودک و نوزاد و سیسمونی رو ببینید.@Nini.room.set
عزیزم این کار لازمه  شاید تو دوره عقد یه اتفاقی افتاد خدایی نکرده پسره بزنه زیر همه چی  ...

کار زشتیه ولی نترسوندم به نظر من توهین به خانمهاست درضمن اگه آقا زیرش بزنه پزشک قانونی به راحتی دروغش رو ثابت میکنه

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده
چرا که نه؟ دکتر از نوعش اگاهت میکنه، حتی لازم باشه بهت یه سری مسائل رو میگه که اون اتفاق راحت تر صور ...

مشاوره دکتر خوبه دونستن نوع بکارت هم خوبه اما نامه دادن به نظرم توهین به خانمهاست

مشاوره دکتر خوبه دونستن نوع بکارت هم خوبه اما نامه دادن به نظرم توهین به خانمهاست

ایشون نامه نخواستن فقط میخواد نوعش رو بدونه

من یه حسابدارم که ازقضا به دنیای رنگی بچه ها علاقمندم و دوست دارم به دنیاشون رنگ و لعاب بیشتری بدم. پس لطفا به پیج من سر بزنید و کارای کودک و نوزاد و سیسمونی رو ببینید.@Nini.room.set