دوستان من در شرف ازدواجم با اینکه هیچ عمل زشتی انجام ندادم تا حالا وترس از دکتر برای تشخیص بکارت دارم چطوری میشه خودت بفهمی باکره هستی ونوع بکارت چی هستش ؟
من شنیدم تو آینه میشه نگاه کنی و... ولی نوعش نمیشه تشخیص بدی اون دیگ دکتر لازمی
با 🚬 سیگارم 🚬 سوزوندم نوک این زبونمو که به هیچکی نگم دوســت دارم..❌یه چهارتا قوالله بخون که نشه شروع روزت با من..🔥من ماده شیر نداشتم تا الان که افتادم دست ی مشت بچه پلنگ 🤭🤍
خودت نمیتونی متوجه شی نوع بکارتت چیه .اما از اینکه میخوای بدونی پرده داری یا نه اینجا نمیتونم به صورت واضح توضیح بدم بزن تو گوگل بخون
تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم . یه دختری هستم با همه چی جنگیدم تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم .
چرا که نه؟ دکتر از نوعش اگاهت میکنه، حتی لازم باشه بهت یه سری مسائل رو میگه که اون اتفاق راحت تر صورت بگیره. اگر مورد خاصی باشه مثل کسایی که بسته هستن و نیاز به جراحی دارن خیلی زود مشخص میشه
من یه حسابدارم که ازقضا به دنیای رنگی بچه ها علاقمندم و دوست دارم به دنیاشون رنگ و لعاب بیشتری بدم. پس لطفا به پیج من سر بزنید و کارای کودک و نوزاد و سیسمونی رو ببینید.@Nini.room.set
خود پسر واضح گفته من ازت گواهی میخوام اونم با حضور خودم با اینکه من مذهبیم اما من خجالت میکشم بهش بگم من هم از شما گواهی میخوام با اینکه مذهبی نیستی ودوست دختر داشتی
مشاوره دکتر خوبه دونستن نوع بکارت هم خوبه اما نامه دادن به نظرم توهین به خانمهاست
ایشون نامه نخواستن فقط میخواد نوعش رو بدونه
من یه حسابدارم که ازقضا به دنیای رنگی بچه ها علاقمندم و دوست دارم به دنیاشون رنگ و لعاب بیشتری بدم. پس لطفا به پیج من سر بزنید و کارای کودک و نوزاد و سیسمونی رو ببینید.@Nini.room.set