2777
2789
عنوان

امان از تظاهر

206 بازدید | 17 پست

این جهان پر از صدای پای مردمی است که تو را می بوسند همچنانکه در ذهن خود طناب دار تو را می بافند.... . 

دورویی# و تظاهر#  

بی خبر در بزن و سر زده از راه برس/مثل باران بهاری که نمی گوید کی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مخاطب خاص که نداشت ایشالله؟😝

قطعا داره،تازه یه مدتیه بزرگتر شدم خیلی دورویی افراد رو درک می کنم،از دوستان و آشنایان و حتی بعضا خانواده

حالم از دنیا بده ادماش خیلی پستن احساس میکنم خودمم دارم پست میشم  خدا کمکم کنه فقط😔

همینطوره،بارها شده یکی دوتا مطلب تقریبا خصوصی رو با یه دوست مورد اعتمادم در میون گذاشتم ولی... 

نمیشه به هیچکس جز خدا و یه شریک ابدی برای زندگی اعتماد کرد. 

قطعا داره،تازه یه مدتیه بزرگتر شدم خیلی دورویی افراد رو درک می کنم،از دوستان و آشنایان و حتی بعضا خا ...

شت

من یادمه با فهمیدن چند مورد حسادت اطرافیانم بدجوری بهم ریختم و حالم تا مدتها بد بود😣

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***
من میفهمم طرفم ریاکاره ولی ب روش نمیارم آخه میگم زشته ولی تو دلم اون شخصیت بی ادبم میگه خفه شو با ا ...

آدم گاها میبره دیگه... 

همینطوره،بارها شده یکی دوتا مطلب تقریبا خصوصی رو با یه دوست مورد اعتمادم در میون گذاشتم ولی...  ...

خیلی قبول دارم 

کلا وقتی با یه ادم درد و دل میکنی طرف اصلا گوش نمیده چی میگی یا بار ها شده بداز اون درد و دل کلی پشیمون شدم و استرس گرفتم که نکنه سوءاستفاده کنه یا به یه چشم دیگه نگام کنه 

ولی یبار خیلی حالم بد بود با خدا بلند بلند حرف زدم خوب شدم نه استرس گرفتم از گفتن حرفام نه چیزی اما عجیب خالی شدم

خیلی قبول دارم  کلا وقتی با یه ادم درد و دل میکنی طرف اصلا گوش نمیده چی میگی یا بار ها شده بدا ...

من در حین اینکه به آدم هایی که تظاهر دوستی می کردن کلی محبت کردم و کمکشون کردم اما می بینم پشت سرم حرف زدن و بعدش جلوی خودم کلی بی احترامی کردن، البته من همیشه با خوبی جوابشون رو میدم شاید بزرگتر که بشن خجالت بکشن

من در حین اینکه به آدم هایی که تظاهر دوستی می کردن کلی محبت کردم و کمکشون کردم اما می بینم پشت سرم ح ...

درک میکنم چی میگی 

من یوقتایی انقد ناراحت میشم میگم خدایا خودتم فک میکردی یروز بنده هات انقد عوضی بشن 

ولی بنظرم این که میگن خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند دقیقا واسه این روزگار ماست 

اون قدیما بود خوبی میکردی به حرمت اون خوبی هم که بود دهنشون به غیبت یا نامردی کردن پشت سرت باز نمیشد ولی الان.....

بنظرم باید در حد جنبه طرف خوبی کرد نه بیشتر کسی هم که بدی میکنه باید کلا حذفش کنی 

قطعا داره،تازه یه مدتیه بزرگتر شدم خیلی دورویی افراد رو درک می کنم،از دوستان و آشنایان و حتی بعضا خا ...

زن عموی من اومده خونه مون از دوست دختر پسرش میگه ما هم کلی تحویلش گرفتیم و خندیدیم باهاش بعد پشت سرمون گفته من تعریف کردم واسشون که دیگه چشم دخترش دنبال پسر من نباشه:/

من اصن خودم یکی دیگه رو میخوام الکی میخواد واسم حرف درست کنه خدا لعنتش کنه

میخوام دیگه محل سگ بهش ندم ولی میترسم همه فک کنن چون پسرش منو نمیخواد دارم این کارو میکنم